Varumärke:

Varumärken:

Retur

Kan jag returnera en vara?

Skulle du inte vara nöjd med varan så kan du skicka tillbaka den till oss och få pengarna tillbaka för din retur minus returfrakt. Om du utnyttjar din ångerrätt betalar du emellertid fraktkostnaden tillbaka till RoyalDesign.se själv. Detta gäller även om du valt att använda någon av våra butiker som utlämningsställe. Vi har öppet köp till den 31 januari 2018 om din leverans är om du har hämtat ut/mottagit ditt paket efter den 1 november 2017. Om det skulle vara innan den 1 november så erbjuder vi 30 dagars öppet köp. Vi tar en fast returavgift på 69 kr för returer som skickas via ombud och 150 kr för retur med upphämtning av fraktbolaget. Ta kontakt med oss innan du skickar tillbaka något, detta för att hanteringen av returen kommer att gå snabbare. För att kunna återlämna varorna måste de vara i oförändrat skick och i originalförpackning om sådan finns, annars är inte detta en godkänd retur.

Öppet köp gäller ej vid köp av presentkort.

Vissa undantag i ångerrätten kan förekomma om varan är specialtillverkad eller på annat sätt anpassad till just dig.

Det går tyvärr inte att returnera eller ångra ett internetköp i någon av våra butiker, utan din retur behöver skickas tillbaka till vårt centrallager.

Är varan skrymmande eller om vikten på paketet överstiger vad som får tas emot på ett utlämningsställe kommer du även att bli debiterad en upphämtningskostnad oavsett om varan hämtas upp på din bostads- eller företagsadress.

Hur gör jag för att byta en vara?

Om du skulle vilja byta din vara så sker detta på samma sätt som en retur. Du tar kontakt med oss på kundtjänst för att få en retursedel skickad till dig. Vi kommer sedan att kreditera dig för din retur minus returfrakt. Om du hellre skulle önska att få beloppet registrerar på ett tillgodokvitto som du sedan kan använda på ditt nya köp är det självklart inga problem, bara informera oss på kundtjänst om detta. Du registrerar sedan ett nytt köp på det du önskar istället.

Vad händer om jag inte tar emot min leverans?

Ditt paket ligger kvar på ditt ombud/terminalen i 14 dagar efter att den ankommit. Skulle du inte hämta ut/ta emot din leverans inom dessa dagar så kommer paketet automatiskt att skickas tillbaka till vårt centrallager och vi debiterar dig som kund 200 kronor för ej mottagna varor. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du ta emot paketet och skicka tillbaka det till oss, annars blir det registrerat som ej mottaget och du som kund debiteras för dessa 200kr.

När får jag återbetalningen för min retur?

Dina pengar återbetalas inom 5-7 bankdagar från dagen när vi har mottagit och behandlat din retur på vårt centrallager. En bekräftelse skickas då via mail och en återbetalnin görs alltid till samma betalkort som användes när du slutförde sitt köp. Har du valt att betala med faktura så kommer Klarna att ta kontakt med dig på din mailadress för vidare information gällande återbetalningen.

Fick du svar på din fråga?

Presentkort

Den perfekta presenten

Osäker på vad du ska ge bort? Ett presentkort från Royal Design är alltid uppskattat!

Läs mer »
Trendenser

Fridas favoriter - Gröna val hösten 2017

Frida driver inredningsbloggen Trendenser och tipsar om inredning på RoyalDesign.se.

Läs mer »
Presenttips

Säg grattis med design

Dop, födelsdag, inflyttning eller bröllop? Ge bort ett minne för livet - vi har presenter för alla tillfällen.

Hitta rätt present »
Instagram

Bli inspirerad och handla direkt i vårt instagram-flöde!

Gå till vår Insta shop »
Royal Design Magazine

Royal Design Magazine

Läs Royal Designs online-magasin där vi samlar inspiration, tips och trender inom inredning och design.

Läs här »
Hemma hos

Hemma hos

Följ med Royal Design hem till folkkära och inspirerande personligheter.

Se filmerna här »
RoyalDesign.se-butiker

Välkommen till någon av våra butiker!

Vi på Royaldesign.se har förutom vår hemsida även tretton fysiska butiker runt om i Sverige. I butikerna hittar du precis som på nätet massor av inredning och design till rätt pris.

Läs mer om våra butiker »
RoyalDesigns nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få de senaste designnyheterna och fina rabatterbjudanden direkt i din inkorg!

Anmäl dig här »