Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Servering
Inredning
Belysning
Möbler
Köket
Textil & Mattor
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Rum
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare
Nyheter

Vi växer och flyttar in i nytt toppmodernt robotlager

Vi växer och flyttar in i nytt toppmodernt robotlager

Under oktober månad är det dags för oss att flytta ut från våra gamla lagerlokaler i Orrefors för att istället flytta in i vårt nya, toppmoderna robotlager. Tack vare de nya lokalerna med en automatiserad robotlösning kommer vi kunna fortsätta växa samtidigt som vi kan erbjuda snabbare leveranser och minimera risken för fel – en bättre upplevelse för dig som kund helt enkelt!

Flyttmånaden oktober

Under oktober månad går det stora flyttlasset från lagret i Orrefors till de nya lokalerna i Nybro, vilket kan innebära något längre leveranstider och uppdelade sändningar för vissa beställningar. Vi hoppas på överseende med detta under en kort period medan vi får alla rutiner på plats, för att så snart som möjligt kunna erbjuda både bättre och snabbare leveranser.

Nya lokaler, men kvar i Glasriket

Även om vi lämnar våra tidigare lagerlokaler i Orrefors gamla glasbruk är verksamheten kvar i Glasriket, närmare bestämt i Nybro strax utanför Kalmar. När RoyalDesign grundades 1999 var det framförallt konstglas från glasbruken i Småland som såldes till kunder i USA, och genom åren har både sortiment och antalet marknader breddats. Glasbruket är därför en självklar del av vår historia, och vi är glada att våra nya lokaler får vara kvar på platsen där allt började.