Varumärke:

Varumärken:

Beställning

Hur gör jag för att beställa?

När du har sett ut en produkt du vill köpa så väljer du antal av produkten och sedan klickar du på knappen Lägg i kundvagn för att lägga produkten i kundvagnen. På samma sätt lägger du till ytterligare produkter i din kundvagn. Efter att du har lagt alla produkter du önskar köpa i kundvagnen går du till kassan, vars knapp du hittar högst upp till höger på den aktuella sidan. I kassan fyller du i dina uppgifter och fortsätter sedan till betalning. Det går även bra att ringa in till vår kundtjänst på 010 510 70 70, så hjälper vi dig att lägga en beställning.

Guide: Så handlar du - steg för steg

Vad är det minsta/största jag kan beställa?

Vi har inget max eller min på hur mycket du kan beställa. På ordrar över 499 kr erbjuder vi fri frakt om din order skickas via ombud eller till någon av våra Royal Design butiker. Annars kostar frakten 49 kr om du väljer leverans till ombud. Leverans och uthämtning i butik är gratis även för ordrar under detta belopp. Vid beställning av skrymmande produkter så skickas din leverans som en hemleverans per automatik, fraktkostnaden för detta baseras då på vart i landet du bor samt vilken tjänst du väljer. Alla försändelser skickas fullt försäkrade. Om du vill skicka ordern utrikes tillkommer en fraktkostnad på 299 kr. Om du vill beställa ett stort antal (över 20) av samma artikel ta gärna kontakt med oss för offert innan du lägger beställningen.

Hur vet jag att min order har gått igenom?

En orderbekräftelse skickas till dig via din mailadress du angett vid beställning när din order är slutförd via vår hemsida.

Hur registrerar jag min rabattkod / mitt presentkort?

Om du har en rabattkod eller ett presentkort du vill använda för att betala / delbetala ditt köp så fyller du i denna koden i kassan steg 1, där står det "Rabattkod eller presentkort? Klicka här" och fyller sedan i din kod. Genom att trycka på knappen "aktivera" så kommer beloppet på din rabattkod / ditt presentkort att dras av från totalsumman på din beställning. Om värdet på presentkortet överstiger totalsumman på din beställning så kommer ett nytt presentkort på resterande belopp att skickas ut till dig via din mailadress.

Kan jag kombinera rabatter och presentkort?

Det går självklart bra att kombinera en rabattkod med ett presentkort, däremot så kan man inte kombinera en rabattkod med en annan rabattkod. Det går även bra att registrera mer än ett presentkort om du skulle ha flera presentkort du önskar att betala med. Observera att rabattkoder inte gäller på kampanjvaror.

Hur länge är ett presentkort hos er giltigt?

Alla presentkort som är köpta via vår hemsida har en giltighetstid på 3 år. Datumet står även utskrivet på presentkortet.

Kan jag ändra eller ta bort min order?

Om du ångrat din beställning och vi inte redan har hunnit börja plocka ihop din order så går det bra att göra ändringar/ta bort din beställning. Om vi hunnit börja plocka ihop din order så kan du skicka tillbaka leveransen till oss när den kommit fram till ombudet eller en hemleverans/företagsleverans. Observera att du som kund då står för returfrakten tillbaka till oss. Returfrakten är 69 kr för att lämna in via ett ombud och 150 kr för upphämtning av leveransen. Om du som kunden väljer att inte ta emot leveransen så är det en avgift på 200 kr för ej uthämtat paket.

Fick du svar på din fråga?

Presentkort

Den perfekta presenten

Osäker på vad du ska ge bort? Ett presentkort från Royal Design är alltid uppskattat!

Läs mer »
Trendenser

Fridas favoriter

Frida driver inredningsbloggen Trendenser och tipsar om inredning på RoyalDesign.se.

Läs mer »
Presenttips

Säg grattis med design

Dop, födelsdag, inflyttning eller bröllop? Ge bort ett minne för livet - vi har presenter för alla tillfällen.

Hitta rätt present »
Instagram

Bli inspirerad och handla direkt i vårt instagram-flöde!

Gå till vår Insta shop »
Royal Design Magazine

Royal Design Magazine

Läs Royal Designs online-magasin där vi samlar inspiration, tips och trender inom inredning och design.

Läs här »
Hemma hos

Hemma hos

Följ med Royal Design hem till folkkära och inspirerande personligheter.

Se filmerna här »
RoyalDesign.se-butiker

Välkommen till någon av våra butiker!

Vi på Royaldesign.se har förutom vår hemsida även tretton fysiska butiker runt om i Sverige. I butikerna hittar du precis som på nätet massor av inredning och design till rätt pris.

Läs mer om våra butiker »
RoyalDesigns nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få de senaste designnyheterna och fina rabatterbjudanden direkt i din inkorg!

Anmäl dig här »