Varumärke:

Varumärken:

Faktura / Betalning

Vilka betalningslösningar kan jag välja mellan?

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ. Läs mer om respektive alternativ nedan.

  • Klarna Checkout (Faktura och Direktbetalning)
  • Direktbetalning via Internetbank: Handelsbanken, Nordea eller Swedbank
  • Kortbetalning med VISA, MasterCard eller American Express
  • Paypal

Hur fungerar betalning via Klarna Checkout?

Klarna Checkout för privatkunder. Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort.

Hur skickas min faktura via Klarna Checkout?

Din faktura aktiveras och skickas till dig via den mejladress som du uppgav vid köptillfället. Fakturan skickas samtidigt som din beställning skickas från vårt centrallager. Om din order är skickad som en delleverans så skickas en delfaktura till din mailadress via Klarna.

Kan jag välja att delbetala via Klarna?

Det går självklart att delbetala din faktura via Klarna. Fullständiga villkor för delbetalning hittar du här https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/sv_se/account/terms.pdf.

Direktbetalning via din Internetbank: Handelsbanken, Nordea eller Swedbank

RoyalDesign.se erbjuder säker direktbetalning via din Internetbank, för dig som är kund i Handelsbanken, Nordea eller Swedbank. Vid betalningen slussas du automatiskt till din Internetbank där du loggar in på vanligt sätt. Pengarna dras sedan direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen.

Kortbetalning med VISA, MasterCard eller American Express

Du kan alltid känna dig trygg i att handla med svenska kort utställda av VISA, MasterCard eller American Express på RoyalDesign.se. Vi samarbetar med DIBS Payment Services, som är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till RoyalDesign.se där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört.

Paypal

Paypal används när du inte vill ge ut information för ditt kreditkort. Du registrerar dig för ett gratiskonto och överför pengar från ditt konto till PayPal-konto (brukar ta cirka två arbetsdagar att registrera) för att använda PayPal vid betalning. Gå bara till paypal.com för att registrera dig. Vid betalningen slussas du automatiskt vidare till Paypal där du loggar in på vanligt sätt. Pengarna dras från ditt PayPal-konto i samband med att du godkänner köpet.

Säkra betalningar

Vi samarbetar med DIBS Payment Services för inlösen av kortbetalningar. DIBS Payment Services är nordens ledande oberoende leverantör av betalningslösningar för handel på Internet. Överföring av kortuppgifter är krypterade. OBS! RoyalDesign.se lagrar inga kreditkortsnummer utan detta hanteras av DIBS.

Fick du svar på din fråga?

Presentkort

Den perfekta presenten

Osäker på vad du ska ge bort? Ett presentkort från Royal Design är alltid uppskattat!

Läs mer »
Trendenser

Fridas favoriter

Frida driver inredningsbloggen Trendenser och tipsar om inredning på RoyalDesign.se.

Läs mer »
Presenttips

Säg grattis med design

Dop, födelsdag, inflyttning eller bröllop? Ge bort ett minne för livet - vi har presenter för alla tillfällen.

Hitta rätt present »
Instagram

Bli inspirerad och handla direkt i vårt instagram-flöde!

Gå till vår Insta shop »
Royal Design Magazine

Royal Design Magazine

Läs Royal Designs online-magasin där vi samlar inspiration, tips och trender inom inredning och design.

Läs här »
Hemma hos

Hemma hos

Följ med Royal Design hem till folkkära och inspirerande personligheter.

Se filmerna här »
RoyalDesign.se-butiker

Välkommen till någon av våra butiker!

Vi på Royaldesign.se har förutom vår hemsida även tretton fysiska butiker runt om i Sverige. I butikerna hittar du precis som på nätet massor av inredning och design till rätt pris.

Läs mer om våra butiker »
RoyalDesigns nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få de senaste designnyheterna och fina rabatterbjudanden direkt i din inkorg!

Anmäl dig här »