Varumärke:

Varumärken:

Order / Leverans

Hur levereras varorna?

Vid leverans av varor inom Sverige använder vi oss fraktbolagen DHL och Postnord. Dina varor levereras då till det utlämningsställe som är närmst baserat på ditt postnummer, kan det ej levereras till ditt närmsta ombud så kommer det att skickas till det som är näst närmst. Vi reserverar oss för att om paketet ej kan levereras till ditt ombud, så kommer det att levereras till närmsta terminal och en avisering kommer att gå ut till dig. Vid större försändelser skickas varorna med Postnord hempaket, pall eller som styckegods. Ditt kolli levereras då hem till tomtgräns eller portuppgång på vardagar mellan 07:00-17:00. Observera att tiderna för utkörning kan skilja sig beroende på ditt postnummer. Vi erbjuder även sändningar som företagspaket med Postnord, förutsatt att din beställning registreras i ditt företagsnamn. Alla varor förblir i Royal Design Groups ägo tills dess att full betalning kommit bolaget tillhanda.

Hur lång leveranstid har ni?

Om ni beställer produkter från vår kategori Omgående Leverans eller en produkt som har status Tillgänglig för omedelbar leverans så skickas dessa till er inom 1-4 dagar. Vi reserverar oss för slutförsäljning och i dom fall där flera av samma produkt är beställd. Produkter som har status Beställningsvara behöver beställas in från respektive leverantör och varje leverantörs leveranstid står specificerad vid produkten. Vid slutförsäljning och längre leveranstider återkommer vi till er snarast vi mottagit denna information från vår leverantör, då vi reserverar oss för att det kan förekomma leveransförseningar från våra leverantörer då vi inte har varan på vårt centrallager.

Var är min leverans?

Du kan spåra din leverans här för DHL och här via Postnord. Skulle du ha några frågor gällande status på din leverans är du varmt välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst via telefon eller mail.

Hur mycket kostar frakten?

För ordrar över 499 kr erbjuder vi fraktfria leveranser till ombud via fraktbolaget DHL eller om du väljer att skicka till någon av våra butiker. Om ordervärdet understiger detta belopp kostar frakt till ombud 49 kr. Vid beställning av skrymmande produkter så skickas din leverans som en hemleverans per automatik, fraktkostnaden för detta baseras då på vart i landet du bor samt vilken tjänst du väljer. Alla försändelser skickas fullt försäkrade. Om du vill skicka ordern utrikes tillkommer en fraktkostnad på 299 kr. Om du önskar att beställa en leverans till ditt företag så tillkommer det en fraktkostnad på 79 kr för företagspaket.

Kan jag avbeställa en order?

Om du ångrat din beställning och vi inte redan har hunnit börja packa din order så går det bra att avbeställa. Om vi hunnit börja packa på din order så kan du skicka tillbaka leveransen till oss när den kommit fram till ombudet, observera att du som kund då står för returfrakten tillbaka till oss.

Fick du svar på din fråga?

Presentkort

Den perfekta presenten

Osäker på vad du ska ge bort? Ett presentkort från Royal Design är alltid uppskattat!

Läs mer »
Trendenser

Fridas favoriter

Frida driver inredningsbloggen Trendenser och tipsar om inredning på RoyalDesign.se.

Läs mer »
Presenttips

Säg grattis med design

Dop, födelsdag, inflyttning eller bröllop? Ge bort ett minne för livet - vi har presenter för alla tillfällen.

Hitta rätt present »
Instagram

Bli inspirerad och handla direkt i vårt instagram-flöde!

Gå till vår Insta shop »
Royal Design Magazine

Royal Design Magazine

Läs Royal Designs online-magasin där vi samlar inspiration, tips och trender inom inredning och design.

Läs här »
Hemma hos

Hemma hos

Följ med Royal Design hem till folkkära och inspirerande personligheter.

Se filmerna här »
RoyalDesign.se-butiker

Välkommen till någon av våra butiker!

Vi på Royaldesign.se har förutom vår hemsida även tretton fysiska butiker runt om i Sverige. I butikerna hittar du precis som på nätet massor av inredning och design till rätt pris.

Läs mer om våra butiker »
RoyalDesigns nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få de senaste designnyheterna och fina rabatterbjudanden direkt i din inkorg!

Anmäl dig här »