Varumärke:

Varumärken:

Reklamation

Hur lång garantitid har jag på mina produkter som jag handlar?

Vi erbjuder ett års garanti och två års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen.

Är era paket försäkrade som skickas från er?

Alla paket som lämnar oss är försäkrade. Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen till fraktbolaget. När du återsänder varor till oss står du själv för transportrisken. Om varan skulle komma fram skadad får du ta kontakt med vår kundtjänst, så hjälper vi dig. Vänligen skicka in en bild tillsammans med ditt ordernummer, så skickar vi en ny produkt alternativt krediterar dig för köpet. Vi står för fraktkostnaden och den eventuella returfraktkostnaden vad trasig vara.

Hur reklamerar jag en vara?

Skulle du inte vara nöjd med varan eller om den har gått sönder i leveransen så önskar vi att du skickar in en bild på defekten tillsammans med ditt ordernummer till oss via mail. Så fort vi mottagit detta så kommer vi att återkomma till dig med ett svar i ditt ärende. Vi står för fraktkostnaden och den eventuella returfraktkostnaden vid en godkänd reklamation.

Royal Design Group AB reserverar sig för eventuella alla tryckfel såsom t ex pris, storlek, antal produkter i lager på denna webbplats. Vi kan inte heller till 100% garantera att alla bilder exakt återger produkternas utseende/färg. Alla priser på webbplatsen är inklusive moms.

Vilka reklamationsvillkor gäller?

Enligt 26 § personuppgiftslagen är RoyalDesign.se (Royal Design Group AB) därför skyldigt att, efter din egenhändigt undertecknade skriftliga begäran, en gång per kalenderår kostnadsfritt lämna besked om personuppgifter som rör dig behandlas eller ej. Behandlas sådana uppgifter ska skriftlig information lämnas om vilka personuppgifter om dig som behandlas, varifrån dessa uppgifter har hämtats, ändamålen med behandlingen och till vilka mottagare eller kategorier av mottagare som uppgifterna har lämnats. RoyalDesign.se är även skyldig att på din begäran rätta, blockera eller utplåna sådana personuppgifter som inte har behandlats i enlighet med personuppgiftslagen. Du har även rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Ytterligare personuppgifter om dig kommer då inte att behandlas. Royal Design Group AB, 556573-2426, 010-510 70 70, Svensknabbevägen 17, 39551, Kalmar Sverige, är personuppgiftsansvarig i enlighet med personuppgiftslagen.

Hur ser min reklamationsrätt ut?

RoyalDesign.se (Royal Design Group AB) tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt vilket innebär att du har tre års reklamationsrätt efter det att du har mottagit varan. Detta förutsätter att alla skötselråd följs och att normal aktsamhet iakttagits. Vid ett reklamationsärende rekommenderar vi att du kontaktar vår Kundtjänst för snabbare hantering som sedan vidare hjälper dig med förfarandet. Du kommer då bli ombedd att tillhandahålla bildbevis via mail på felaktigheten/den defekt vara där felet tydligt framgår. Vid beviljad reklamation skickas en förbetald returfraktsedel ut till dig av kundtjänst. När vi mottagit den reklamerade varan undersöks felet på nytt och därefter skickas en ny vara till dig. Du betalar således inget för varje returfraktsedel för den reklamerade varan eller frakten för den nya varan.

Vid en reklamation så ska felet anmälas snarast eller så snart felet har upptäckts. Anmälan om fel i varan inom två (2) månader anses alltid inom skälig tid. Vid en godkänd reklamation står vi som handlare för alla kostnader, inklusive all frakt. Eventuella kostnader som uppstår i samband med reklamationen, till exempel parkeringsavgifter och bensinkostnader återbetalar vi mot kvitto. Din skyldighet som konsument ligger på att begränsa skadan.

Vem kontaktar jag vid reklamation?

RoyalDesign.se
Kundtjänst
Tel: 010 510 70 70
E-post: Kontaktformulär

Fick du svar på din fråga?

Presentkort

Den perfekta presenten

Osäker på vad du ska ge bort? Ett presentkort från Royal Design är alltid uppskattat!

Läs mer »
Trendenser

Fridas favoriter

Frida driver inredningsbloggen Trendenser och tipsar om inredning på RoyalDesign.se.

Läs mer »
Presenttips

Säg grattis med design

Dop, födelsdag, inflyttning eller bröllop? Ge bort ett minne för livet - vi har presenter för alla tillfällen.

Hitta rätt present »
Instagram

Bli inspirerad och handla direkt i vårt instagram-flöde!

Gå till vår Insta shop »
Royal Design Magazine

Royal Design Magazine

Läs Royal Designs online-magasin där vi samlar inspiration, tips och trender inom inredning och design.

Läs här »
Hemma hos

Hemma hos

Följ med Royal Design hem till folkkära och inspirerande personligheter.

Se filmerna här »
RoyalDesign.se-butiker

Välkommen till någon av våra butiker!

Vi på Royaldesign.se har förutom vår hemsida även tretton fysiska butiker runt om i Sverige. I butikerna hittar du precis som på nätet massor av inredning och design till rätt pris.

Läs mer om våra butiker »
RoyalDesigns nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få de senaste designnyheterna och fina rabatterbjudanden direkt i din inkorg!

Anmäl dig här »