Varumärke:

Varumärken:

Speglar

Skapa hemtrevnad och mer rymd hemma med rätt speglar

Känns väggarna lite kala? Att få upp några fina speglar på väggarna hemma skapar genast en mer hemtrevlig känsla.

De är inte bara vackra och utsmyckande, utan expanderar även rymden och får rummen att kännas större. Hos oss hittar du både runda, fyrkantiga, rektangulära och avlånga speglar med eller utan ram för hemmets alla rum och ändamål. Läs mer om deolika stilarna nedanför och om hur de kan passa in i ditt hem!

Runda väggspeglar

Runda väggspeglar är mycket fina och blir ett utmärkt komplement till raka och minimalistiska möbler. De lite mindre i snöre blir snygga som badrumsspeglar medan de större blir perfekta att sätta upp över skänken, bänken i hallen eller soffan i vardagsrummet. Vissa finns även med färgat spegelglas i guld eller roséguld för en snygg effekt. Mycket fina!

Rektangulära och fyrkantiga väggspeglar

Rektangulära och fyrkantiga väggspeglar är mer traditionella och neutrala stilmässigt. De finns både med och utan ram i olika tjocklekar, färger och stilar.En ram i mässing är snygg och elegant medan en i ek ger en mer avslappnad och fin skandinavisk naturkänsla. Om du vill få ditt vardagsrum att verka större kan det även vara snyggt att sätta ihop en spegelvägg med de utan ram. De passar till allt!

Avlånga golvspeglar och väggspeglar

Avlånga golvspeglar och väggspeglar blir utmärkta att ha i sovrummet och i hallen. De täcker både överkropp och underkropp och gör det enkelt att se hela din outfit. De som står på golvet blir snygga att luta mot väggen eller motgaveln i rummet. En del har även en liten fin hylla där du kan lägga ifrån dig dina smycken, solglasögon, nycklar eller annat smått. Eller varför inte dekoreraden med en liten blomvas, ljusstake, värmeljus eller något annat fint?

Väggspeglar i snygga retrostilar

Om du vill ha något lite mer personligt på väggen kan en väggspegel i fin retrostil vara alldeles rätt. De är trendiga, har ofta dekorativa art deco former och mönstren som ger rummet lite mer karaktär. De finns bland annat med snygga ramar i brons, pastellrosa eller mässing i många unika former.

Sminkspeglar, bordsspeglar och handspeglar

Dessa fina dekorativa speglar är små och smidiga och gör att du kan fixa till dig vart du vill hemma. En väggmonterad sminkspegel i badrummet frigör badrumsspegeln för andra familjemedlemmar medan du får din egen. En vridbar bordsspegel blir i sin tur ett snyggt komplement att ha på skänken, byrån eller det dedikerade sminkbordet. Vissa av dem har även praktiska fack för dina smycken. Här finns både stilrena i svart eller vitt samt eleganta i mässing och mycket mer. Lika snygga inredningsdetaljer som de är praktiska att spegla sig i.

Presentkort

Den perfekta presenten

Osäker på vad du ska ge bort? Ett presentkort från Royal Design är alltid uppskattat!

Läs mer »
Trendenser

Fridas favoriter

Frida driver inredningsbloggen Trendenser och tipsar om inredning på RoyalDesign.se.

Läs mer »
Presenttips

Säg grattis med design

Dop, födelsdag, inflyttning eller bröllop? Ge bort ett minne för livet - vi har presenter för alla tillfällen.

Hitta rätt present »
Instagram

Bli inspirerad och handla direkt i vårt instagram-flöde!

Gå till vår Insta shop »
Royal Design Magazine

Royal Design Magazine

Läs Royal Designs online-magasin där vi samlar inspiration, tips och trender inom inredning och design.

Läs här »
Hemma hos

Hemma hos

Följ med Royal Design hem till folkkära och inspirerande personligheter.

Se filmerna här »
RoyalDesign.se-butiker

Välkommen till någon av våra butiker!

Vi på Royaldesign.se har förutom vår hemsida även tretton fysiska butiker runt om i Sverige. I butikerna hittar du precis som på nätet massor av inredning och design till rätt pris.

Läs mer om våra butiker »
RoyalDesigns nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Få de senaste designnyheterna och fina rabatterbjudanden direkt i din inkorg!

Anmäl dig här »