product
68354Best Mom Charm-hängsmyckehttps://royaldesign.se/best-mom-charm-hangsmyckehttps://az666937.vo.msecnd.net/67/4ef551ff-73da-44e4-bcd4-e55488cf6eb8OutOfStock299SEK/smycken-accessoarer/smycken-accessoarer/smycken/smycken-accessoarer/smycken/berlockerThomas SaboBest Mom charm-hängsmycke från Thomas Sabo. Berlocken har formen av ett hjärta och är tillverkad av 925 sterlingsilver. Hjärtat har "Best Mom" och en liten blomma ingraverat. En perfekt berlock för alla mammor. Passar både till armband och halsband från Thomas Sabos charmserie.<br /><br /><strong>Egenskaper</strong><br /> <ul> <li>Berlock från Thomas Sabo</li> <li>Tillverkad av 925 sterlingsilver</li> <li>Berlocken har formen av ett hjärta</li> <li>"Best mom" och liten blomma ingraverat</li> <li>Bredd på 12 millimeter och höjd på 22 millimeter</li> <li>Fästs i armband eller halsband med karbinhaken</li> <li>Levereras i en elegant smyckesförpackning</li> </ul>299

Best Mom Charm-hängsmycke

Best Mom charm-hängsmycke från Thomas Sabo. Berlocken har formen av ett hjärta och är tillverkad av 925 sterlingsilver. Hjärtat har "Best Mom" och en liten blomma ingraverat. En perfekt berlock för alla mammor.
Läs mer
299 kr
Skickas från oss inom 2-3 veckor Skickas från oss inom 2-3 veckor
Checkbox
Fri frakt över 499 kr (ej möbler)
Checkbox
Öppet köp 30 dagar
Checkbox
Snabba leveranser

Produktinformation

Best Mom charm-hängsmycke från Thomas Sabo. Berlocken har formen av ett hjärta och är tillverkad av 925 sterlingsilver. Hjärtat har "Best Mom" och en liten blomma ingraverat. En perfekt berlock för alla mammor. Passar både till armband och halsband från Thomas Sabos charmserie.

Egenskaper
  • Berlock från Thomas Sabo
  • Tillverkad av 925 sterlingsilver
  • Berlocken har formen av ett hjärta
  • "Best mom" och liten blomma ingraverat
  • Bredd på 12 millimeter och höjd på 22 millimeter
  • Fästs i armband eller halsband med karbinhaken
  • Levereras i en elegant smyckesförpackning

Egenskaper

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot