product
170019Feather Fanatic Kuddfodral Stora Fjädrar, Vithttps://royaldesign.se/feather-fanatic-kuddfodral-stora-fjadrar-vithttps://az666937.vo.msecnd.net/67/5ee45027-fead-4843-9fcb-f0c36e9d4134InStock225SEK/textil-och-mattor/textil-och-mattor/pladar-och-prydnadskuddar/textil-och-mattor/pladar-och-prydnadskuddar/prydnadskuddar-och-fodralLulu Carter DesignFeather Fanatic kuddfodral från Lulu Carter. Kuddfodralet är tillverkat i bomull och ingår i Lulu Carters Feather Fanatic-serie. Fjädrarna utgör ett enkelt mönster med starka och mjuka färger. Passar både i sovrummet, i vardagsrummet och på uteplatsen.<br /><br /><strong>Egenskaper</strong><br /> <ul> <li>Kuddfodral från Lulu Carter</li> <li>Tillverkad av 100 % bomull</li> <li>Motiv i form av fyra fjädrar i olika färger</li> <li>Mått på 50x50 centimeter</li> </ul>450

Designrea - Upp till 70% rabatt >>

-50%

Feather Fanatic Kuddfodral Stora Fjädrar, Vit

Feather Fanatic Kuddfodral från Lulu Carter. Kuddfodralet är tillverkat i bomull och ingår i Lulu Carters Feather Fanatic-serie. Fjädrarna utgör ett enkelt mönster med starka och mjuka färger.
Läs mer
225 kr450 kr
Lagervara för omgående leverans Lagervara för omgående leverans
Checkbox
Fri frakt över 499 kr (ej möbler)
Checkbox
Öppet köp 30 dagar
Checkbox
Snabba leveranser

Produktinformation

Feather Fanatic kuddfodral från Lulu Carter. Kuddfodralet är tillverkat i bomull och ingår i Lulu Carters Feather Fanatic-serie. Fjädrarna utgör ett enkelt mönster med starka och mjuka färger. Passar både i sovrummet, i vardagsrummet och på uteplatsen.

Egenskaper
  • Kuddfodral från Lulu Carter
  • Tillverkad av 100 % bomull
  • Motiv i form av fyra fjädrar i olika färger
  • Mått på 50x50 centimeter

Egenskaper

Missa inte våra bästsäljare från sommarrean!

Inspireras av RoyalDesigns följare

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot