product
147939Harlequin Tapet, Greyhttps://royaldesign.se/harlequin-tapethttps://az666937.vo.msecnd.net/67/e1b25d3c-7612-4eba-a8d0-063fd0c62d39InStock749SEK/inredning/inredning/dekoration/inredning/dekoration/tapeter-vaggdekorerFerm Living<p>Harlequin tapet från danska Ferm Living. Tapeten har ett stilfullt mönster med harlekinrutor och är en del av Ferm Livings "Very Special Collection" som består av yttryckta tapeter producerade med traditionella trycktekniker som går tillbaka till början av 1700-talet.<br /><br />Tapeten är tillverkad i non-woven WallSmart kvalitet vilket gör den lättare och snabbare att sätta upp på väggen. Applicera tapetklistret direkt på väggen och sätt enkelt upp tapeten genom att trycka ihop kanterna. För bästa resultat rekommenderas att köpa tillräckligt med tapet i samma order då färgerna kan variera vid varje utskrift.<br /><br /><strong>Egenskaper</strong><br />Längd: 10,05 m<br />Bredd: 0,53 m<br />Rapport: 0,133 m<br />Kvalitet: non-woven fleece</p>749

Designrea - Upp till 50% rabatt!

Harlequin Tapet, Grey

Harlequin tapet från danska Ferm Living. Finns i olika färger.
Läs mer
749 kr
Fri frakt
Fri frakt
Lagervara för omgående leverans Lagervara för omgående leverans
Checkbox
Fri frakt över 499 kr (ej möbler)
Checkbox
Öppet köp 30 dagar
Checkbox
Snabba leveranser

Produktinformation

Harlequin tapet från danska Ferm Living. Tapeten har ett stilfullt mönster med harlekinrutor och är en del av Ferm Livings "Very Special Collection" som består av yttryckta tapeter producerade med traditionella trycktekniker som går tillbaka till början av 1700-talet.

Tapeten är tillverkad i non-woven WallSmart kvalitet vilket gör den lättare och snabbare att sätta upp på väggen. Applicera tapetklistret direkt på väggen och sätt enkelt upp tapeten genom att trycka ihop kanterna. För bästa resultat rekommenderas att köpa tillräckligt med tapet i samma order då färgerna kan variera vid varje utskrift.

Egenskaper
Längd: 10,05 m
Bredd: 0,53 m
Rapport: 0,133 m
Kvalitet: non-woven fleece

Egenskaper

Missa inte våra bästsäljare från sommarrean!

Inspireras av RoyalDesigns följare

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot