product
147939Harlequin Tapet, Greyhttps://royaldesign.se/harlequin-tapethttps://az666937.vo.msecnd.net/67/e1b25d3c-7612-4eba-a8d0-063fd0c62d39InStock769SEK/inredning/inredning/dekoration/inredning/dekoration/tapeter-vaggdekorerFerm Living<p>Harlequin tapet från danska Ferm Living. Tapeten har ett stilfullt mönster med harlekinrutor och är en del av Ferm Livings "Very Special Collection" som består av yttryckta tapeter producerade med traditionella trycktekniker som går tillbaka till början av 1700-talet.<br /><br />Tapeten är tillverkad i non-woven WallSmart kvalitet vilket gör den lättare och snabbare att sätta upp på väggen. Applicera tapetklistret direkt på väggen och sätt enkelt upp tapeten genom att trycka ihop kanterna. För bästa resultat rekommenderas att köpa tillräckligt med tapet i samma order då färgerna kan variera vid varje utskrift.<br /><br /><strong>Egenskaper</strong><br />Längd: 10,05 m<br />Bredd: 0,53 m<br />Rapport: 0,133 m<br />Kvalitet: non-woven fleece</p>769

Harlequin Tapet, Grey

Harlequin tapet från danska Ferm Living. Finns i olika färger.
Läs mer
769 kr
Fri frakt
Fri frakt
Lagervara för omgående leverans Lagervara för omgående leverans
Checkbox
Fri frakt över 499 kr (ej möbler)
Checkbox
Öppet köp till 31/1
Checkbox
Snabba leveranser

Produktinformation

Harlequin tapet från danska Ferm Living. Tapeten har ett stilfullt mönster med harlekinrutor och är en del av Ferm Livings "Very Special Collection" som består av yttryckta tapeter producerade med traditionella trycktekniker som går tillbaka till början av 1700-talet.

Tapeten är tillverkad i non-woven WallSmart kvalitet vilket gör den lättare och snabbare att sätta upp på väggen. Applicera tapetklistret direkt på väggen och sätt enkelt upp tapeten genom att trycka ihop kanterna. För bästa resultat rekommenderas att köpa tillräckligt med tapet i samma order då färgerna kan variera vid varje utskrift.

Egenskaper
Längd: 10,05 m
Bredd: 0,53 m
Rapport: 0,133 m
Kvalitet: non-woven fleece

Egenskaper

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot