Area Visual Merchandiser

Area Visual Merchandiser RoyalDesign & Rum21

Är du intresserad av att arbeta hos Nordens ledande e-handelsaktör inom design, möbler och heminredning? Vi har ambitionen att erbjuda världens bästa varumärken för hela hemmet och vara det självklara valet för kunden.

Vi söker dig som är målinriktad, stresstålig och som tar ett stort ansvarstagande. Dina personliga egenskaper värderar vi högt och ser gärna att du är en kreativ person som ser möjligheter snarare än hinder.

Din roll

Som Area Visual Merchandiser på Royal Design & Rum21 ansvarar och säkerställer du att presentationen utav varor både i fönster och butik är inspirerande och kommersiella. Huvuduppgiften är att säkerställa vårt visuella koncept samt ta fram guidelines för att säkerställa att alla butiker ser likadana ut. Säkerställer att våra kampanjer kommer fram på bästa sätt samt jobbar tillsammans med både butikschef och leverantörer.

Du ska vara angelägen om att hela tiden uppdatera dig på utbudet i butiken, RoyalDesign.se, och Rum21.se och följa upp med bästsäljare. Du har erfarenhet av visual merchandising i butik och bemöter våra kunder och medarbetare med entusiasm och ett leende. Vi ser att du är välorganiserad och effektiv i allt du gör. Självklart tar du ansvar för att du gör ett noggrant jobb och är lojal. Du behöver ha god vana av att jobba med datorer.

 Din profil

Vi tror att du är en person som alltid har som målsättning att bli framgångsrik tillsammans med dina kollegor i butik. Du är engagerad, flexibel och har en stark vilja att utvecklas och arbeta mot tydliga mål. Har ett genuint intresse för styling och inredning med ett kreativt tänk att förnya. Vi söker dig som har erfarenhet inom visual merchandising i butik och gärna med inriktning mot inredning, glas, porslin och möbler. Vidare är du positiv har lätt för att anpassa dig i nya situationer.

Placeringsort

Stockholm

Tjänst

40h per vecka.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Lina Appelqvist, Head of Retail på lina.appelqvist@royaldesign.com
Skicka din ansökan till lina.appelqvist@royaldesign.com, märk din ansökan med "Area Visual Merchandiser”

Välkommen med din ansökan!

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot