Assisterande butikschef till RoyalDesign & Rum21 Kungsgatan

Är du intresserad av en nyckelroll hos Nordens ledande e-handelsaktör inom design, möbler och heminredning? Vi har ambitionen att erbjuda världens bästa varumärken för hela hemmet och vara det självklara valet för kunden.

Din roll

Som assisterande butikschef på Royal Design och Rum21 är du butikschefens högra hand. Det innefattar bl.a. försäljning, nyckeltal, schemaläggning, inköp och orderhantering, att garantera optimal kundservice och skapa lönsamhet för tillväxt. Du kommer att arbeta i den dagliga driften tillsammans med teamet och blir givetvis en viktig förebild.

Din profil

Du är en person som har stort intresse för kundservice. Du växer med utmaningen och är inte rädd för att testa nya idéer och arbetssätt då vi ständigt utvecklas framåt. Du har förmågan att inspirera och motivera dina medarbetare och kunder genom att aktivt sprida företagets värderingar och vår syn på service. Att du är en öppen person med ett tydligt ledarskap som kan sprida glädje och energi. Att du är strukturerad och kan sätta tydliga mål och ser värdet med uppföljning. Vi söker dig som kan ha många projekt i rullning, har ett par års erfarenhet inom detaljhandeln med inriktning mot inredning och möbler.

Vi värdesätter även att du kan ta och ge kritik på ett konstruktivt sätt och värnar om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden.

Placeringsort

Stockholm, Kungsgatan

Tjänsten

Assisterande butikschef, deltid 30t/v där kväll & helgarbete ingår i tjänsten.

Ansökan

Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev och om möjligt rekommendationsbrev så snart som möjligt till jobb@royaldesign.com märk din ansökan med ”Ass BC Kungsgatan”. Tjänsten är tänkt att tillsättas snarast, enligt överenskommelse.Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Appelqvist ”Head of Retail” lina.appelqvist@royaldesign.com

Välkommen med din ansökan!

Royal Design Group värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot