Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Upptäck mer från Royal Design
Kampanjer
Nyheter
Outlet
Varumärken
Rum
Följ oss
Facebook

Backend-utvecklare (.NET)

Om Royal Design

Om Royal Design

Royal Design är ett av Skandinaviens största e-handelsbolag för design, möbler och heminredning – ett småländskt designföretag med rötterna i en världsberömd entreprenörsanda, ständigt nytänkande och kärleken till design. Bolaget grundades av Hans Bengtsson och Andreas Ekberg, två smålänningar med bakgrund inom ekonomi, IT, entreprenörskap och marknadsföring och som var tidiga med att upptäcka internets enorma möjligheter och potential. Royal Design var en småländsk idé som idag har växt över hela landet och vidare ut i världen. Royal Design handlar om design till rätt pris – om att erbjuda världens bästa design till världens bästa priser. Royal Design Group AB är ett tillväxtbolag och har idag ca 200 anställda och omsätter ca 900 MSEK.

Ett anrikt e-handelsföretag

Royal Design har funnits på nätet sedan 1999, det gör bolaget till ett anrikt internetföretag och en veteran inom e-handel. Royal Design och grundarna såg tidigt att internet var framtidens handels- och mötesplats och att det nya mediet skulle öppna för en ny väg framåt – en handel med ett större sortiment, smidigare logistik och ännu bättre priser. Detta är grunden i Royal Designs affärsidé tillsammans med en vilja att testa nytt, knyta till sig världens bästa varumärken och en plan att ständigt expandera både sortimentet och verksamheten.

Om tjänsten

Vi söker en backend-utvecklare till IT-avdelningen i Kalmar. Heltid, tillsvidare.

Vi utvecklar vår backend i .NET och det är ett stort plus om det är något du är väldigt bra på, samt är van att jobba med integrationer och services. Vi tror dock att en duktig utvecklare som är van vid att utveckla i ett objektorienterat språk snabbt kan sätta sig in i ett annat. Därmed värdesätter vi först och främst att du är en erfaren backendutvecklare som brinner för att bygga innovativa lösningar. Du är en problemlösare som jobbar bäst i team där du kan bolla med de andra i teamet. 

Du kommer bland annat att jobba med:

·     Asp.net Core (C#)

·    Microsoft Azure

·   Azure webjobs

·   Azure functions

·   Azure service bus

·   Azure app services

·       SQL-server

·       Rebus

·       REST-api:er

·       GIT

·       Algolia

·       Prismic

Din profil

RoyalDesign växer så det knakar och det går fort i svängarna. Därför behöver du vara flexibel, en riktig lagspelare och gilla att jobba i högt tempo. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från E-handel, men det är inget krav. Vi tror att du är en nyfiken person som ligger i framkant vad gäller nya tekniker och arbetssätt inom ditt område.

Ansök

Ansökan och eventuella frågor kring tjänsten skickas till andreas.therner@royaldesign.com

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 479 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

  • Vardagar 09-18

Varumärken

Visa alla (436)

Följ oss

© 2020 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss