Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Instashop
Serier
Följ oss

Royal Design Group söker Business Controller – föräldravikariat

Om Royal Design

Som Business Controller kommer du att vara en del av en nytänkande och expansiv organisation som befinner sig på en spännande resa. I rollen som är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm kommer du att ha en bred roll där du tillsammans med CFO kommer ansvara för bolagets ekonomistyrning. Du kommer arbeta i en affärsnära roll med många kontaktytor, vilket både sätter krav på din analytiska, samt din kommunikativa förmåga.

Royal Design Group omsatte under 2019 hela 900 miljoner SEK, har idag både E-handel samt fysisk Retail och verkar i en miljö av tillväxt och framåtanda. Vår nuvarande business controller kommer att gå på föräldraledighet under våren och vi söker nu dig som vill ta chansen till att få vara med på vår resa under den perioden.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Vi söker dig som brinner för:

- Arbeta med månads- och årsvisa rapporteringspaket, inklusive framtagande av avvikelseanalyser, marginalutveckling och affärsdrivande KPIer.

- Ansvara för att ta fram prognoser och budget kring bolagets försäljning och lönsamhet.

- Agera business partner mot affärsområdeschefer inom organisationen.

- Agera som drivande part i affärsutvecklingsprojekt, både med business case och diverse ad-hoc projekt i syfte till att öka omsättning och lönsamhet.


Erfarenhet

Du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, samt 3–5 års erfarenhet av business eller sales controlling från en kommersiell verksamhet, gärna med verksamhet inom e-handel. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat inom retail och skapat dig en god förståelse för hur branschen fungerar och vad som exempelvis driver försäljning och lönsamhet. Du har mycket goda kunskaper i Excel och stor vana av att dagligen arbeta med pivottabeller och funktioner. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen tror vi att du är en analytisk och kommunikativ person som är affärsorienterad i ditt tankesätt och sätt att arbeta. Du är driven och nyfiken och tycker om att hitta nya lösningar på problem för att öka affärsnyttan. I ditt arbete agerar du proaktivt med en stark initiativförmåga och ett stort eget driv.


Royal Design Group

Royal Design Group är Nordens ledande e-handelsaktör inom design, möbler och heminredning – med ambitionen att erbjuda världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris och vara det självklara valet för konsumenten.

Alltsedan starten 1999, då bolaget var inriktat på e-handel av svenska premiumvarumärken mot den amerikanska marknaden, har bolaget växt kraftigt under lönsamhet. Idag finns bolaget representerat online på över 13 olika geografiska marknader samt genom fem fysiska butiker i Sverige under varumärkena RoyalDesign.se och Rum21.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via jobb@royaldesign.com med cv och personligt brev, märk din ansökan med ”vikariat Business Controller” Urval sker löpande.

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 479 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-16
  • Avvikande öppettider (stängt): 6 januari trettondedag jul

Varumärken

Visa alla (423)

Följ oss

© 2021 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss