Butikschef till RoyalDesign.se

Är du intresserad av en nyckelroll hos Nordens ledande e-handelsaktör inom design, möbler och heminredning? Vi har ambitionen att erbjuda världens bästa varumärken för hela hemmet och vara det självklara valet för kunden. Vi söker efter Stockholms bästa och mest engagerade butikschef!

Våra fysiska butiker är inte bara fyllda med inspiration utan är även en unik plats där våra kunder får ta del av vår erfarenhet och service inom heminredning.

Din roll

Som butikschef på RoyalDesign.se har du det övergripande ansvaret för butiken. Det innefattar bl.a. försäljning, nyckeltal, schemaläggning, inköp och orderhantering, budgetansvar, rekrytering, introduktion och utveckling av dina medarbetare, att garantera optimal kundservice och skapa lönsamhet för tillväxt. Du kommer att arbeta i den dagliga driften tillsammans med ditt team och blir givetvis en viktig förebild.

Din profil

Du är en person som har stort intresse för design och heminredning. Du växer med utmaningen och är inte rädd för att testa nya idéer och arbetssätt då vi ständigt utvecklas. Du har förmågan att inspirera och motivera dina medarbetare och kunder genom att aktivt sprida företagets värderingar och vår syn på service. Att du är en öppen person med ett tydligt ledarskap som kan sprida glädje och energi. Att du är strukturerad och kan sätta tydliga mål och strävar efter att ständigt överträffa dessa. Vi söker dig som kan ha många projekt i rullning, har ett par års erfarenhet inom detaljhandeln med inriktning mot inredning och möbler. Ett krav är också att du har erfarenhet från ledarskap.

Vi värdesätter även att du kan ta och ge kritik på ett konstruktivt sätt och värnar om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden.

Placeringsort

Stockholm

Tjänsten

Butikschef, heltid där kväll & helgarbete ingår i tjänsten.

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt till jobb@royaldesign.com

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Appelqvist ”Head of Retail” lina.appelqvist@royaldesign.com

Välkommen med din ansökan!

Royal Design Group värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot