Deltidspersonal till RoyalDesign i Kungens Kurva.

Vi söker dig som har ett stort intresse av försäljning och service. Dina personliga egenskaper värderar vi högt. Erfarenhet av arbete med försäljning är ett plus.

Din roll

Som butikssäljare på Royal Design tar du ett aktivt ansvar för att få kunderna intresserade av utbudet vi erbjuder. Du har ett stort intresse för service och människor. Du ska vara angelägen om att hela tiden uppdatera dig på utbudet i butiken och RoyalDesign.se, för att kunna serva kunderna på bästa sätt. Du har erfarenhet av försäljning i butik och bemöter våra kunder med entusiasm och ett leende. Du ska jobba mot att skapa en merförsäljning och ge våra kunder en positiv bild av sitt besök hos oss. Självklart tar du ansvar för att du gör ett noggrant jobb och är lojal. Du behöver ha god vana av att jobba med datorer.

Din profil

Vi tror att du är en person som alltid har som målsättning att bli framgångsrik tillsammans med dina kollegor i butik. Du är engagerad, flexibel och har en stark vilja att utvecklas som säljare och arbeta mot tydliga mål. Vi söker dig som har erfarenhet inom detaljhandeln och gärna med inriktning mot inredning, glas, porslin och möbler. Vidare är du positiv har lätt för att anpassa dig i nya situationer.

Vi värdesätter även att du kan ta och ge kritik på ett konstruktivt sätt och värnar om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden.

Placeringsort

Kungens Kurva, Stockholm

Tjänsterna

30t/v samt 25t/v, tillsvidare med provanställning 6 månader, tillträde snarast.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till louise.essen@royaldesign.se märk din ansökan med ”Kungens kurva”.  Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev.

Royal Design Group värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot