Extrapersonal RoyalDesign (Täby Centrum)

Är du intresserad av att arbeta hos Nordens ledande e-handelsaktör inom design, möbler och heminredning? Vi har ambitionen att erbjuda världens bästa varumärken för hela hemmet och vara det självklara valet för kunden.

Vi söker dig som har ett stort intresse av försäljning och service. Dina personliga egenskaper värderar vi högt. Erfarenhet av arbete med försäljning är ett plus.

Din roll

Som butikssäljare på Royal Design tar du ett aktivt ansvar för att få kunderna intresserade av utbudet vi erbjuder. Du har ett stort intresse för service och människor. Du ska vara angelägen om att hela tiden uppdatera dig på utbudet i butiken och RoyalDesign.se, för att kunna serva kunderna på bästa sätt. Du har erfarenhet av försäljning i butik och bemöter våra kunder med entusiasm och ett leende. Du ska jobba mot att skapa en merförsäljning och ge våra kunder en positiv bild av sitt besök hos oss. Självklart tar du ansvar för att du gör ett noggrant jobb och är lojal.

Din profil

Vi tror att du är en person som alltid har som målsättning att bli framgångsrik tillsammans med dina kollegor i butik. Du är engagerad, flexibel, stresstålig och har en stark vilja att utvecklas som säljare och arbeta mot tydliga mål. Vi söker dig som har erfarenhet inom detaljhandeln och gärna med inriktning mot inredning, glas, porslin och möbler. Vidare är du positiv har lätt för att anpassa dig i nya situationer.

Vi värdesätter även att du kan ta och ge kritik på ett konstruktivt sätt och värnar om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden.

Placeringsort

Täby Centrum

Tjänst

Extrapersonal deltid. Tillträde snarast.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Amra Malicevic, Butikschef på amra.malicevic@royaldesign.com

Varmt välkommen med din ansökan till amra.malicevic@royaldesign.com, märk din ansökan med ”Extra Täby”

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot