Lageransvarig RoyalDesign.se Mall of Scandinavia, Stockholm

Är du intresserad av att arbeta hos Nordens ledande e-handelsaktör inom design, möbler och heminredning? Vi har ambitionen att erbjuda världens bästa varumärken för hela hemmet och vara det självklara valet för kunden.

Vi söker dig som är målinriktad, stresstålig och som tar ett stort ansvarstagande. Dina personliga egenskaper värderar vi högt. Erfarenhet av arbete med försäljning och lager är ett plus.

Din roll

Som lageransvarig på RoyalDesign.se tar du ett aktivt ansvar för att kunderna ska få sina orders, packa upp och leverera in leveranser på ett så effektivt sätt som möjligt, hantera returer och reklamationer samt prismärkning. Du har ett stort intresse för service och människor. Du ska vara angelägen om att hela tiden uppdatera dig på utbudet i butiken, RoyalDesign.se, följa upp bästsäljare. Du har erfarenhet av lagerarbete i butik och bemöter våra kunder och medarbetare med entusiasm och ett leende. Vi ser att du är välorganiserad och effektiv i allt du gör. Självklart tar du ansvar för att du gör ett noggrant jobb och är lojal. Du behöver ha god vana av att jobba med datorer.

Din profil

Vi tror att du är en person som alltid har som målsättning att bli framgångsrik tillsammans med dina kollegor i butik. Du är engagerad, flexibel och har en stark vilja att utvecklas och arbeta mot tydliga mål. Vi söker dig som har erfarenhet inom lagerhantering och gärna med inriktning mot inredning, glas, porslin och möbler. Vidare är du positiv har lätt för att anpassa dig i nya situationer.

Vi värdesätter även att du kan ta och ge kritik på ett konstruktivt sätt och värnar om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden.

Placeringsort

Stockholm, Solna

Tjänst

Deltid, 30h per vecka.

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt till jobb@royaldesign.com. Märk din ansökan med "Lageransvarig, Solna".

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Appelqvist ”Head of Retail” lina.appelqvist@royaldesign.com

Välkommen med din ansökan!

Royal Design Group värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot