RoyalDesign.se
Sök

Lageransvarig Mall of Scandinavia

Är du intresserad av att arbeta hos Nordens ledande e-handelsaktör inom design, möbler och heminredning? Vi har ambitionen att erbjuda världens bästa varumärken för hela hemmet och vara det självklara valet för kunden.

Vi söker dig som är målinriktad, stresstålig och som tar ett stort ansvarstagande. Dina personliga egenskaper värderar vi högt. Erfarenhet av arbete med försäljning och lager är ett plus.

Din roll

Som lageransvarig på Royal Design tar du ett aktivt ansvar för att kunderna ska få sina orders, packa upp och leverera in leveranser på ett så effektivt sätt som möjligt, hantera returer och reklamationer samt prismärkning. Du har ett stort intresse för service och människor. Du ska vara angelägen om att hela tiden uppdatera dig på utbudet i butiken och RoyalDesign.se, och följa upp med bästsäljare. Du har erfarenhet av lagerarbete i butik och bemöter våra kunder och medarbetare med entusiasm och ett leende. Vi ser att du är välorganiserad och effektiv i allt du gör. Självklart tar du ansvar för att du gör ett noggrant jobb och är lojal. Du behöver ha god vana av att jobba med datorer.

Din profil

Vi tror att du är en person som alltid har som målsättning att bli framgångsrik tillsammans med dina kollegor i butik. Du är engagerad, flexibel och har en stark vilja att utvecklas och arbeta mot tydliga mål. Vi söker dig som har erfarenhet inom lagerhantering och gärna med inriktning mot inredning, glas, porslin och möbler. Vidare är du positiv har lätt för att anpassa dig i nya situationer.

Placeringsort

Stockholm, Solna

Tjänst

20h per vecka.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Mikaela Wigert, butikschef på mikaela.wigert@royaldesign.se
Skicka din ansökan till mikaela.wigert@royaldesign.se, märk din ansökan med "Lageransvarig, Solna”

Välkommen med din ansökan!

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot