Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Instashop
Följ oss

Möbelsäljare/ Visual Merchandiser

Om Royal Design

Royal Design Group söker Möbelsäljare/ Visual Merchandiser till RUM21 och Royal Design, Kungsgatan

 

Vi söker dig som har ett stort intresse av försäljning och Visual Merchandising. Dina personliga egenskaper värderar vi högt.

Din roll

Som säljare på Rum 21 och Royal Design tar du ett aktivt ansvar för alla som besöker vår butik. Ledorden är förtroende, inspiration, tydlig kommunikation och struktur. Du har ett stort intresse för människor och kan tillsammans med kunden hitta bästa möjliga inredningslösning för situationen.

Självklart tar du ansvar för att du gör ett noggrant jobb och är lojal. Du behöver ha god vana av att jobba med system och datorer.

Som Visual Merchandiser på Kungsgatan ansvarar du för den visuella butiksmiljön både RUM21 och Royal Design. Detta genom att skapa inspirerande miljöer och en föränderlig varuvisning. Du planerar och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och delegerar uppgifter till dina kollegor.

Du medverkar aktivt i den dagligen försäljningen och kan genom din kunskap om produkter, material och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Tillsammans med ditt team arbetar du proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har arbetslivserfarenhet av möbelförsäljning i butik och relevant utbildning inom Visual Merchandising/ Inredningsarkitektur eller motsvarande.

Vi tror att du är en person som alltid har som målsättning att bli framgångsrik tillsammans med dina kollegor i butik. Du är engagerad, flexibel och har en stark vilja att utvecklas som säljare och arbeta mot tydliga mål.

Vidare är du positiv och har lätt för att anpassa dig i nya situationer.

Vi värdesätter även att du kan ta och ge kritik på ett konstruktivt sätt och värnar om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden.

 

Placeringsort

Kungsgatan

Tjänsten

Deltid 28 t/vecka, tillträde snarast.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan till malin.baumann@royaldesign.com märk din ansökan med ”Kungsgatan”.  Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev.

Royal Design Group värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse.

Vi har betyget null av 5 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 479 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-16

Varumärken

Visa alla (446)

Följ oss

© 2021 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss