Vikarierande Butikschef RoyalDesign Jönköping

Vi söker nu en butikschef som är driven, målmedveten och har en känsla för inredning och design med kunden som fokus. Är det du?

Din roll

Som butikschef på Royal Design har du det övergripande ansvaret för butiken. Det innefattar bl.a försäljning, nyckeltal, ledarskap, budgetansvar, rekrytering, kundservice, introduktion och utveckling av dina medarbetare. Du kommer att arbeta i den dagliga driften tillsammans med ditt team och blir givetvis en viktig förebild. Du gillar design och inredning och du vet vad det innebär att sätta kunden i fokus och att driva butiken. Du har förmågan att inspirera och motivera dina medarbetare och kunder genom att aktivt sprida företagets värderingar och vår syn på service.

Din profil

Vi tror att du är en person som har passion för vårt varumärke och växer med utmaningen. Inte rädd för att testa nya idéer och arbetssätt. Att du är en öppen person med ett tydligt ledarskap som kan sprida glädje och energi. Att du är strukturerad och kan sätta tydliga mål och strävar efter att ständigt överträffa dessa. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom detaljhandeln och gärna med inriktning mot inredning och möbler. Ett krav är också att du har erfarenhet från ledarskap.

Vi värdesätter även att du kan ta och ge kritik på ett konstruktivt sätt och värnar om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden.

Placeringsort

Jönköping

Tjänst

Butikschef, heltid och helgarbete ingår i tjänsten.
Tillträde enligt överenskommet.

Ansökan

Skicka CV, bild och personligt brev till:
jobb@royaldesign.com
Märk ditt mail med tjänst och placeringsort som ämne.
Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot