Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Instashop
Följ oss

Content Specialist & Web Administrator (vikariat 1 år)

Om Royal Design

Nu söker vi på RoyalDesign och Rum21 ytterligare en stjärna till vårt Content-team! Vi söker dig som brinner för att skapa engagerande innehåll för webb och marknadsföringskanaler, och som vill vara med på en spännande tillväxtresa med Nordens ledande e-handelsaktör inom inredning och design.  

Om oss

Varje månad får RoyalDesign och Rum21 besök av fem miljoner människor som söker efter det senaste vad gäller trender, inredning och design – vilket gör oss till den främsta online-destinationen i Norden för konsumenter inom möbler, inredningsdetaljer och servering.

Du kommer att få vara en del av en nytänkande och expansiv organisation som befinner sig på en spännande resa. Med placering på bolagets kontor i centrala Stockholm kommer du att ha en bred och utvecklande roll inom onlinemarknadsföring, med fokus på contentproduktion för våra sajter och marknadsföringskanaler.

Din roll

Rollen som Content Specialist & Web Administrator innebär ett övergripande ansvar för RoyalDesigns planering, produktion och publicering av innehåll i enlighet med kampanjplanen.

I samarbete med kampanjkoordinator och övriga funktioner på marknadsavdelningen ansvarar du för att skapa innehåll som är både säljande och engagerande, och som dessutom stärker både våra egna och våra återförsäljares varumärken. Rollen är kreativ, men du bör också vara van vid att arbeta datadrivet och kundanpassat. Du kommer ingå i ett team om fyra personer och rapporterar till Head of Content. 

Exempel på arbetsuppgifter

·        Planering och produktion av grafiskt material och videomaterial.

·        Planering och produktion av innehåll för email marketing.

·        Produktion och publicering av webb-content såsom startsidor, kampanjsidor, varumärkessidor m.fl.

·        Webbplatsoptimering i enlighet med SEO-plan.

·        Planering och produktion av redaktionellt inspirationsmaterial för både egna och externa kanaler.

·        Uppföljning och rapportering av givna KPI:er

Kvalifikationer och personliga egenskaper

För att trivas i den här rollen tror vi att du brinner för digital marknadsföring, att du gillar att ta för dig och är van att driva dina arbetsuppgifter framåt självständigt. Du har förmåga att se ett helhetsperspektiv samtidigt som du har känsla för detaljer.

Du har erfarenhet av Adobe Creative Cloud-program som Photoshop, InDesign och Illustrator, och det är mycket meriterande om du även har erfarenhet av enklare videoproduktion. Du skriver med lätthet säljande, informativa och SEO-anpassade texter på svenska för olika kanaler som sajt och email, och det är en stor fördel om du tidigare arbetat i något CMS-verktyg. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta inom e-handel och ett intresse för inredning är såklart ett stort plus! Då du arbetar nära dina kollegor ser vi att du har lätt för att samarbeta och trivs i en roll med flera sociala kontaktytor.

Tjänsten

Tjänsten är ett vikariat på 1 år med god chans till förlängning. Du kommer arbeta heltid från vårt kontor på Oxenstiernsgatan i Stockholm.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en växande arbetsplats där du är med och påverkar vår resa. Vi tror på öppenhet, kreativitet och prestigelöshet. Förutom marknadsmässiga villkor erbjuder vi bland annat branschens grymmaste kollegor och bra personalrabatt.

Ansökan

Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev. Specificera gärna vilka system och program du har erfarenhet av att arbeta i samt ungefärlig tidpunkt för när du skulle ha möjlighet att påbörja vikariatet.

Vi kallar till intervjuer löpande. Tjänsten är tänkt att tillsättas snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten och för att skicka in din ansökan maila jobb@royaldesign.com

Välkommen med din ansökan!

Royal Design Group värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse.

Vi har betyget null av 5 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 479 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-16

Varumärken

Visa alla (446)

Följ oss

© 2021 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss