Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Servering
Inredning
Belysning
Möbler
Köket
Textil & Mattor
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Rum
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare

Nyckelskåp

Här hittar du nyckelskåp i olika design som hjälper dig att hålla ordning på dina nycklar. Förvara dina nycklar i ett dekorativt nyckelskåp som utöver sin praktiska funktion, även kompletterar den övriga inredningen på ett passande sätt.
Produkttyp (1)
Varumärken (1)
Material (1)
Färg (3)
Pris
245 kr
250 kr
255 kr
260 kr
265 kr
I webblager
3 produkter

Solstickan

Key cabinet Nyckelskåp, Grå
269 kr
Rek. pris329 kr
I webblager

Solstickan

Solstickan Nyckelskåp, Svart
244 kr
Rek. pris329 kr
Tillfälligt slut

Solstickan

Solstickan Nyckelskåp, Vit
244 kr
Rek. pris329 kr
Tillfälligt slut

Nyckelskåp med praktisk och snygg design

För att underlätta i din vardag och för att du inte vara orolig över att du ska tappa bort dina nycklar, så kan det vara bra att investera i ett nyckelskåp. Här hittar du flera olika modeller av nyckelskåp, med något för alla stilar och smaker. Botanisera bland olika färger och storlekar, och hitta just din nya favorit!

På RoyalDesign.se hittar du ett handplockat sortiment av nyckelskåp som du smidigt kan placera på en önskad plats. Vanligtvis brukar de flesta föredra att förvara skåpet i hallen, strax innanför dörren, men ur säkerhetssynpunkt kan det också vara bra att placera nyckelskåpet i något av hemmets övriga rum. Utöver sin praktiska funktion så kompletterar nyckelskåpet även den befintliga inredningen i hemmet på ett passande sätt.

Handla tryggt och enkelt med snabba leveranser online. När du beställer nyckelskåp från RoyalDesign.se får du dessutom fraktfritt när du beställer för ett belopp över 499 kr.