Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Kampanjer
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Nyheter
Julshop
Inspiration
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala nästa år

Nyckelskåp

Här hittar du nyckelskåp i olika design som hjälper dig att hålla ordning på dina nycklar. Förvara dina nycklar i ett dekorativt nyckelskåp som utöver sin praktiska funktion, även kompletterar den övriga inredningen på ett passande sätt.
Pris
250 kr
252 kr
255 kr
257 kr
Varumärken (1)
Färg (3)
Material (1)
I webblager
3 produkter

Solstickan

Solstickan Nyckelskåp, Vit
259 krRek. pris299 kr
I webblager

Solstickan

Solstickan Nyckelskåp, Svart
259 krRek. pris299 kr
I webblager

Solstickan

Key cabinet Nyckelskåp, Grå
249 krRek. pris299 kr
I webblager

Nyckelskåp med praktisk och snygg design

För att underlätta i din vardag och för att du inte vara orolig över att du ska tappa bort dina nycklar, så kan det vara bra att investera i ett nyckelskåp. Här hittar du flera olika modeller av nyckelskåp, med något för alla stilar och smaker. Botanisera bland olika färger och storlekar, och hitta just din nya favorit!

På RoyalDesign.se hittar du ett handplockat sortiment av nyckelskåp som du smidigt kan placera på en önskad plats. Vanligtvis brukar de flesta föredra att förvara skåpet i hallen, strax innanför dörren, men ur säkerhetssynpunkt kan det också vara bra att placera nyckelskåpet i något av hemmets övriga rum. Utöver sin praktiska funktion så kompletterar nyckelskåpet även den befintliga inredningen i hemmet på ett passande sätt.

Handla tryggt och enkelt med snabba leveranser online. När du beställer nyckelskåp från RoyalDesign.se får du dessutom fraktfritt när du beställer för ett belopp över 499 kr.

Möbler Belysning Inredning Köket Servering Textil & Mattor Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Designers Presentkort Mina sidor Vår butik Kampanjer Nyheter Julshop Inspiration