Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp
Inredning

Hemma hos Margaux Dietz

Stig in hos Margaux Dietz. I den luftiga lägenheten i centrala Stockholm blandas klassisk design med unika föremål som tillsammans skapar en unikitet man bara kan älska.

Den snygga lägenheten i Stockholm har just inretts på nytt av Margaux. Den svenska influencern och programledaren är inte rädd för färg och förändring och beskriver själv sin stil som "glatt och eget". För att skapa sin egna stil mixar hon gärna gammalt med nytt, och har hellre saker som sticker ut än att följa aktuella trender slaviskt.

Stora möbler och lampor i vågade former samsas fint ihop med smakfulla mindre detaljer. Trots mycket färg ger de dova nyanserna ett behagligt och lyxigt intryck som är genomgående för hela bostaden.

Ett unikt sideboard blir nästan ett konstverk i sig själv - addera stilrena detaljer och ikonisk belysning för ett tidlöst uttryck
Rogivande diffus belysning med golvlampan Panthella
Vågade former och små väl valda detaljer ger ett exklusivt intryck

När det kommer till inredning som Margaux inte kan vara utan så toppar mattor och belysning hennes lista över vad som är viktigast. Hon berättar att nya belysningspunkter i såväl tak som på vägg och bord gett hela hennes inredning ett stort lyft.

Själv tänker hon "more is more" när det kommer till belysning. Hennes tips är att våga ha färgglada lampor som sticker ut ur mängden. Hennes personliga favorit är taklampan Phantom, eller gräddlampan som hon själv kallar den, från Normann Copenhagen. En innovativ statement-lampa som skapar en dramatisk siluett i rummet. Lampan avger ett diffust indirekt ljus som skapar en rogivande atmosfär. Margaux själv beskriver den som "en helt magisk lampa som ger hela rummet en hög mysfaktor".

Margaux är inte rädd för färg och ser till att det finns med även på det dukade bordet
En färgsprakande dukning med klassiskt porslin från Rörstrand
Klassiska detaljer från Georg Jensen och STOFF

Shoppa stilen - Belysning

Shoppa stilen - Möbler & detaljer

Shoppa stilen - Servering

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Smycken & Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration