Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Kampanjer
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Varumärken
Kampanjer
Belysningsguide
Nyheter
Julshop
Inspiration
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
30 dagars öppet köp

Serveringsringar

Serveringsringar är i all sin enkelhet ett effektfullt sätt att forma riktigt proffsiga portioner. Från förrätt till dessert – stick ut, forma, bygg på höjden och servera snyggt och förbluffande jämnt formade små rätter.
I webblager
0 produkter
Inga produkter hittades

Serverings- & dessertringar praktiskt redskap för proffsig servering

Här hittar du smidiga serveringsringar i olika former, en utmärkt present till dig själv eller någon annan som gillar att bjuda på mat som tilltalar både ögat och smaklökarna. Serveringsringar är ett enkelt redskap som ger ett riktigt snyggt resultat när du vill lägga upp förrätt och andra små portioner på ett skulpturellt sätt. Forma exempelvis rätter med ris, skaldjur, potatis och kokta grönsaker på höjden med perfekta kanter, eller tryck ut former i exempelvis brödskivor. Ett annat namn är dessertringar, då de också används till att forma desserter som chokladmousse och fromage under nedkylning.

Bjud på trerätters middag hemma och imponera med stilfull servering. Eller beställ en eller ett par serveringsringar till vännen som älskar att laga mat.

Serveringsring från 5 till 7,5 cm

Välj bland serveringsringar från 5 till 7,5 cm, rund, fyrkantig, sexkantig eller hjärtformad. Varför inte satsa på en av varje? De tar lite plats, och är lätta att använda. Serveringsringarna i metall från Silverwood tål både ugn och frys och har reptålig yta. Diskas enkelt för hand.

Passa gärna på att se dig omkring bland de andra kategorierna i vårt stora sortiment. På RoyalDesign.se handlar du design till hemmet från välkända märken, till rätt pris.

Möbler Belysning Inredning Köket Servering Textil & Mattor Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Belysningsguide Nyheter Julshop Inspiration