Kundtjänst

Här kan du själv hitta svar på dina frågor om allt som rör RoyalDesign. Oavsett vad du har för funderingar så rekommenderar vi dig att titta igenom våra vanliga frågor. Välj det ämne ditt ärende gäller via knapparna överst på sidan.

Fick du svar på din fråga? Om inte,så är du varmt välkommen att kontakta oss vi telefon:

Våra öppettider:

Vardagar 9-18

Helger 10-15

Telefonnummer: 010 510 70 70

Order / Leverans

Hur levereras varorna?
Visa fråga

Vid leverans av varor inom Sverige använder vi oss fraktbolagen DHL och PostnordDHL och Postnord. Dina varor levereras då till det utlämningsställe som är närmst baserat på ditt postnummer, kan det ej levereras till ditt närmsta ombud så kommer det att skickas till det som är näst närmst. Vi reserverar oss för att om paketet ej kan levereras till ditt ombud, så kommer det att levereras till närmsta terminal och en avisering kommer att gå ut till dig. Vid större försändelser skickas varorna med Postnord hempaket, pall eller som styckegods. Ditt kolli levereras då hem till tomtgräns eller portuppgång på vardagar mellan 07:00-17:00. Observera att tiderna för utkörning kan skilja sig beroende på ditt postnummer. Vi erbjuder även sändningar som företagspaket med Postnord, förutsatt att din beställning registreras i ditt företagsnamn. Alla varor förblir i Royal Design Groups ägo tills dess att full betalning kommit bolaget tillhanda.

Hur mycket kostar frakten?
Visa fråga

För ordrar över 499 kr erbjuder vi fraktfria leveranser till ombud via fraktbolaget DHL eller om du väljer att skicka till någon av våra butiker. Om ordervärdet understiger detta belopp kostar frakt till ombud 49 kr. Vid beställning av skrymmande produkter så skickas din leverans som en hemleverans per automatik, fraktkostnaden för detta baseras då på vart i landet du bor samt vilken tjänst du väljer. Alla försändelser skickas fullt försäkrade. Om du vill skicka ordern utrikes tillkommer en fraktkostnad på 299 kr. Om du önskar att beställa en leverans till ditt företag så tillkommer det en fraktkostnad på 79 kr för företagspaket.

Fick du svar på din fråga?

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot