Kundtjänst

Här kan du själv hitta svar på dina frågor om allt som rör RoyalDesign. Oavsett vad du har för funderingar så rekommenderar vi dig att titta igenom våra vanliga frågor. Välj det ämne ditt ärende gäller via knapparna överst på sidan.

Fick du svar på din fråga? Om inte,så är du varmt välkommen att kontakta oss vi telefon:

Våra öppettider:

Vardagar 9-18

Helger 10-15

Telefonnummer: 010 510 70 70

Ny Beställning

Hur lång leveranstid har ni?
Visa fråga

Om ni beställer produkter från vår kategori Omgående Leverans eller en produkt som har status Tillgänglig för omedelbar leverans så skickas dessa till er inom 2-5 arbetsdagar. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Produkter som har status Beställningsvara behöver beställas in från respektive leverantör och varje leverantörs beräknade leveranstid står specificerad vid produkten. Vid slutförsäljning och längre leveranstider återkommer vi till er snarast vi mottagit denna information från vår leverantör. Vi reserverar oss för att det kan förekomma leveransförseningar från våra leverantörer då vi inte har alla produkter lagerförda.

Var är min leverans?
Visa fråga

Du kan spåra din leverans här för DHL och här via Postnord. Skulle du ha några frågor gällande status på din leverans är du varmt välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst via telefon eller mail.

Kan jag avbeställa en order?
Visa fråga

Om du ångrat din beställning och vi inte redan har hunnit börja packa din order så går det bra att avbeställa. Om vi hunnit börja packa på din order så kan du skicka tillbaka leveransen till oss när den kommit fram till ombudet, observera att du som kund då står för returfrakten tillbaka till oss.

Kan ni delleverera en order?
Visa fråga

Alla beställningar som innehåller lagerförda varor samt varor som inte finns på lager dellevereras per automatik. Om du inte vill att vi ska delleverera din beställning ber vi dig att ta kontakt med kundtjänst via telefon för att registrera detta.

Fick du svar på din fråga?

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot