Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Julshop
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Följ oss

Read The Label

Read The Labels mission är att erbjuda världens bästa sängkläder. Sängkläderna är tillverkade i 100% ekologisk och Fairtrade-certifierad bomull, i exklusiv kvalitet med minimalistisk design.
I webblager
0 produkter

Sängkläder med en ny definition av kvalitet

Read The Label grundades 2018 av Anna Rydegran vars ambition var att skapa världens bästa sängkläder, men ganska snart insåg hon att det behövdes mer än högkvalitativ bomull och utomordentlig vävteknik. Det är minst lika viktigt att sängkläderna tillverkats med största omsorg och respekt för våra medmänniskor och miljön.

Read The Label erbjuder sängkläder i 100% ekologisk och Fairtrade-certifierad bomull med en trådtäthet på 300. Tyget är exklusivt och här används endast den allra finaste långfibriga bomullen som är otvinnad (single-ply), vilket ger ett mjukt och följsamt tyg. Vi törs lova att du aldrig tidigare sovit i mjukare och skönare sängkläder. Hållbarheten genomsyrar även design och färgställningar, naturliga toner som inte går att tröttna på.

Sängkläderna är helt fria från farliga kemikalier och genom ekologisk odling förbättras hälsan hos bomullsbönder och deras familjer. De slipper utsättas för giftiga kemikalier på bomullsfältet eller via mat och vatten. Fairtrade-premien går till sociala, ekonomiska och miljömässiga initiativ som stärker utvecklingen av lokalsamhället på plats i Indien. Exempelvis används premien till att investera i en ny skola, hälsovård eller i jordbruket. Extra stort fokus ligger på kvinnor och barn. 

Read The Label filosofi är Mindful Luxury - en ny definition av kvalitet. Deras löfte är att erbjuda full transparens och visa upp hela produktionskedjan – från bomullsfrö till lakan. Genom ökad medvetenhet har vi möjlighet att förändra en historisk smutsig bransch. För alla förtjänar en god natts sömn.

Vi har betyget null av 5 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 499 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-16

Varumärken

Visa alla (445)

Följ oss

© 2021 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss