Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Instashop
Följ oss

Rituals

Inspirerade av visheten i forna österländska traditioner har Rituals skapat ett brett sortiment av exklusiva och prisvärda produkter för kropp och hem. Njut av de unika och personliga dofterna - skapade av världens främsta parfymörer.
I webblager
0 produkter

Meningsfulla stunder med Rituals

De finns överallt, när som helst, varje enskild dag, de bara väntar på att upptäckas och är otåliga att få dela med sig av sin inre skönhet. De är de stunder som verkar vara meningslösa och som vi oftast bara missar. Rituals öppnar upp för dessa stunder och påminner dig om att uppleva dem med glädje. Vare sig det handlar om att ta ett långt skönt bad eller att skapa en hemtrevlig stämning med berikande dofter. Med Rituals kan du alltid hitta glädje i det lilla.

Rent, tryggt och säkert

Rituals jobbar hårt för att skydda, bevara och ta hand om vår jord genom att vidta lämpliga åtgärder för att minska miljöpåverkan så att vi alla kan njuta av naturens stärkande skönhet i många generationer framöver.

- För att kunna säkerställa en hög kvalitet och minimera koldioxidavtryck produceras 97% av Rituals produkter inom EU.
- Rituals har en sträng uppförandekod och arbetar bara med leverantörer som delar samma åtagande för en ren och säker miljö och som undertecknat deras uppförandekod, vilket bland annat förbjuder barnarbete och diskriminering och garanterar löne-nivåer och säkra arbetsförhållanden.
- Rituals produkter eller ingredienser testas aldrig på djur (och så har det varit sedan start år 2000). I stället förlitar de sig på hjälp från entusiastiska volontärer och vänner.
- Rituals använder inte ämnen som parabener, ftalater, MIT, natriumlaurylsulfat och mikroplaster i deras produkter.

Hitta din favoritdoft

En utsökt doft har kraften att omvandla ditt humör, väcka förlorade minnen till liv och omfamna dig med en känsla av lugn och välbefinnande. Att ta fram en ny parfym är en konstform. Vi blandar varsamt utvalda ingredienser för att få fram en komposition där varje enskild not och dess karaktär tillsammans skapar en unik doft - skapade av världens främsta parfymörer.

Perfekta gåvor

 Vare sig du köper en gåva till dig själv eller till någon annan så är valet av den perfekta gåvan enkelt med hjälp av härliga produkter både för kropp och hem. Med Rituals ger du mer än bara en gåva, du ger upplevelsen att hitta glädje i det lilla.

Vi har betyget null av 5 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 479 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-16

Varumärken

Visa alla (445)

Följ oss

© 2021 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss