Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Varumärken
Jul
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
Öppet köp till 31/1 - 23

Showroom Finland

Showroom Finland grundades i Helsingfors och skapar produkter med skandinavisk design. Produkterna är tillverkade av bland annat naturmaterial och har innovativ och tidlös design.
I webblager
0 produkter

Designföremål tillverkade av naturliga material

Showroom Finland grundades år 2001 av vännerna Tuula Hocksell och Leena Liedenpohja som tillsammans delade passionen för design och det den nordiska livsstilen. Showroom Finlands första kollektion innehöll produkter tillverkade i plywood och de kom senare att tilldelas ett antal designpriser och utmärkelser, bland annat Design Plus (Frankfurt), Good Design och Good Green Design (Chicago, samt Eco Design (Helsingfors).

Showroom Finlands samarbete med designern Tapio Anttila blev ett steg i en riktning från träproduktionen, och istället valde man här att skapa en minimalistisk stålkollektion som fick namnen Mixrack. Denna kollektion av olika kombinationer av stålstänger har blivit mycket populärt inom framförallt förvaring för bland annat ved, tidningar, skor och kläder.

Showroom Finlands Pilke Light Collection innehåller designlampor tillverkade i trä med en inspirerande, varm och unik känsla. Pilke Light är handtillverkad av naturmaterial som den nordiska björken, och möjliggör vacker belysning för alla i både hem- och arbetsmiljö. Designern bakom originalet Pilke Light är Tuukka Halonen.

Hållbarheten har länge varit ett fokus i Showroom Finlands design, men även när det gäller produktion, arbetskraft och olika samarbeten. De utvecklas ständigt sin hållbarhetsplan och strävar ständigt efter att förbättras inom samtliga områden.

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Jul Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration