Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp

Trädgårdsredskap

Det är viktigt att sköta om sin trädgård. För att kunna hålla den fin och välmående krävs en hel del redskap. Vattenslangar, trädgårdssaxar och handskar underlättar även för personen med illgröna fingrar. På RoyalDesign.se har vi ett brett utbud av trädgårdsredskap till bra priser!
Pris
Stäng filter
400 kr
500 kr
600 kr
700 kr
Varumärken (3)
Stäng filter
Färg (3)
Öppna filter
Material (3)
Öppna filter
I webblager
3 produkter

House Doctor

Plant Vattenkanna, Svart
428 krRek. pris479 kr
I webblager I webblager

Eva Solo

Globe Vattenkanna 9L
400 krRek. pris499 kr
I webblager I webblager

Blomus

Planto Vattenkanna 1,5 L, Rostfritt Stål
845 krRek. pris1 149 kr
Tillfälligt slut Tillfälligt slut

Olika typer av trädgårdsredskap

Krattor, kvastar, slangar och saxar. Man blir nästan snurrig av att hålla koll på alla trädgårdsredskap som finns ute på marknaden. Vad man själv behöver beror självklart på hur ens trädgård ser ut. Gillar man att plantera och har mycket växter är det bra att investera i ett par riktigt bra trädgårdshandskar, från exempelvis Garden Glory. Vill man lyxa till det lite extra gör även samma varumärke lite snyggare trädgårdsslangar. Något som alltid är bra att ha till hands är en trädgårdssax. En snygg och prisvärd sådan signerad Örskov & Co hittar man på RoyalDesign.se.

Inreda trädgården

Blir man för upptagen med det praktiska kan man glömma bort att inreda trädgården. Dels kan man självklart använda sig av fina utemöbler, men mer finns att göra. Att köpa ett stilrent fågelbad, termometer eller vindsnurra kan göra även den minsta av trädgårdar intressant. Ett hett tips är att sätta fågelbadet nära fönstret, så kan man se när fåglarna badar inifrån.

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Smycken & Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration