Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Servering
Inredning
Belysning
Möbler
Köket
Textil & Mattor
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Rum
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare

Barnbord

Här hittar du vårt sortiment av bord till barnrummet. Vi har flera barnbord från kända varumärken som KidsConcept, Ferm Living och Fermob. Barnborden finns i flera olika modeller, färger och material. Alla våra barnmöbler är tillverkade i slittåliga material och passar för alla barnlek.
Produkttyp (4)
Varumärken (6)
Serie (2)
Material (1)
Färg (7)
Pris
700 kr
1 100 kr
1 800 kr
3 000 kr
4 900 kr
Form (1)
I webblager
11 produkter

Nofred

Mouse School Set Barnstol + Bord (6-10 år), Svart
6 999 kr
I webblager – endast 2 st kvar

Jabadabado

Bord & Två Pallar, Grå
1 049 kr
I webblager – endast 2 st kvar

Ferm Living

Slope Bord, Kashmir
3 125 kr
I webblager – endast 1 st kvar

Ferm Living

Slope Bord, Storm
2 500 kr
Rek. pris3 125 kr
I webblager – endast 2 st kvar

Nobodinoz

Growing Green Brickbord Till Hög Barnstol
570 kr
Rek. pris689 kr
Leveranstid: 6-8 veckor

Ferm Living

Little Architect Bord, Gul
3 125 kr
Leveranstid: 6-8 veckor

Ferm Living

Little Architect Skrivbord, Gul
3 125 kr
Leveranstid: 6-8 veckor

FDB Møbler

P10 Barnbord, Bok / Röd
4 080 kr
Rek. pris4 899 kr
Leveranstid: 2-3 veckor

OYOY

Arca Bord Natur, Ek
2 849 kr
Leveranstid: 2-3 veckor

Nofred

Mouse School Set Barnstol + Bord (6-10 år), Ek
6 999 kr
Leveranstid: 4-6 veckor

Nofred

Mouse School Set Barnstol + Bord (6-10 år), Vit
3 500 kr
Rek. pris6 999 kr
I webblager – endast 2 st kvar

Barnmöbler med stilren design

Hos oss hittar du ett flertal barnbord i olika modeller, färger och material. Ett bord i barnrummet kan passa perfekt för alla sorters aktiviteter som ditt barn uppskattar. Oavsett om ditt barn vill sitta och pussla eller leka lego så passar ett lite mindre bord perfekt. Frågan är bara vart du ska placera det i rummet, kanske vid ett fönster som ger ett naturligt ljus eller i en hörna med en matchande lampa.  

Barnbordet kan även komma väl till pass när ditt barn ska lära sig läsa, skriva eller kanske ha en fika med dockor eller kompisar. Det är bara fantasin som sätter gränser på vad ditt bord kan användas till, och är det något barn har så är det fantasi. Bordet kommer säkert att bli förvandlat till en grotta eller ett jättebra gömställe vid några tillfällen. Oavsett vad som så kommer bordet garanterat bli en favorit i barnrummet. 

För att få bästa användningen av dina barnmöbler så passar det bra med ett tåligt bord i MDF eller en lackad yta som är slittåligt och klarar av alla barnens aktiviteter. Vi har flera barnmöbler från kända varumärket Kids Concept som enbart har ett fokus på att ditt barnrum ska bli så fint och hemtrevligt som möjligt. 

Under våren och sommaren har barn ett stort behov av att vara ute och leka med sina kompisar och vad passar bättre än ett bord som klarar att stå utomhus där barnen kan leka, äta eller fika tillsammans. Vi har flera fina barnbord i olika färger och modeller som klarar att vistas utomhus som kommer från det franska varumärket Fermob. Flera av våra bord finns i olika modeller, färger och material – allt för att du ska hitta det som passar bäst hemma hos dig oavsett om det ska vara inne eller ute. 

Hos oss på RoyalDesign har vi bara med varumärken som passar in i vårt stora sortiment av kvalitetsmöbler. Handla ditt barnbord online, vi har mängder av möbler på lager för omgående leverans.