Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Servering
Inredning
Belysning
Möbler
Köket
Textil & Mattor
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Rum
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare

Porslinsfigurer

Låt dig inspireras av vårt breda sortiment av porslinsfigurer med både klassisk och modern design. Här hittar du porslinsfigurer med kända motiv från bl.a. Arabia, Alessi och Lladro.
Produkttyp (3)
Varumärken (3)
Serie (4)
Material (1)
Färg (4)
Pris
400 kr
1 100 kr
3 000 kr
I webblager
11 produkter

Arabia

Mumin Minifigur Muminpappa
163 kr
Rek. pris249 kr
I webblager – endast 2 st kvar

Arabia

Mumin Minifigur Mumintrollet
249 kr
I webblager

Arabia

Mumin Minifigur Muminmamma
186 kr
Rek. pris249 kr
I webblager – endast 5 st kvar

Arabia

Mumin Minifigur Lilla My
249 kr
I webblager – endast 5 st kvar

Arabia

Mumin Minifigur Snorkfröken
210 kr
Rek. pris249 kr
I webblager

Arabia

Mumin Minifigur Too-Ticki
202 kr
Rek. pris249 kr
I webblager – endast 3 st kvar

Jonathan Adler

Eve Accent Skål Interior, Vit/Guld
2 630 kr
I webblager – endast 1 st kvar

Lladro

Born in 2013 Flicka, Dark
278 kr
Rek. pris696 kr
I webblager – endast 1 st kvar

Lladro

BORN IN 2007 BLACK LEGACY (GIRL)
243 kr
Rek. pris607 kr
I webblager – endast 1 st kvar

Lladro

BORN IN 2008 BLACK LEGACY (BOY)
306 kr
Rek. pris766 kr
I webblager – endast 1 st kvar

Porslinsfigurer som kompletterar din övriga heminredning

På RoyalDesign.se hittar du en mängd olika porslinsfigurer från flera populära varumärken som bl.a. Alessi, Royal Copenhagen, Pols Potten och Goebel. Låt dig inspireras av det breda sortimentet av porslinsfigurer, med både klassisk och modern design.

Porslinsfigurerna fick liv under rokokons glansperiod under mitten av 1700-talet efter att Marco Polo introducerat porslinet i Europa. De vackert dekorerade porslinsfigurerna blev snabbt en populär inredningsdetalj även i de svenska hemmen, och man skulle kunna tro att den traditionella bokhyllan var deras givna plats. Så var däremot inte fallet. Under rokokoperioden var porslinsfigurer en självklar dekoration på middagsbordet eller vid tedukningen. Istället för att placera dem i en bokhylla, vilket är en vanligt förekommande plats för många porslinsfigurer idag, hade porslinsfigurerna en given plats mitt på bordet och var tänkta att stimulera samtalen mellan middagsgästerna.

Porslinsfigurerna är än idag mycket populära som dekorativa detaljer i våra hem och många gånger kompletterar de den övriga inredningen. Placeringen av porslinsfigurerna har däremot förändrats något genom tiderna. Idag känner vi igen dem på såväl fönsterblecket, som på nattduksbordet, men många gånger förekommer de lite större porslinsfigurerna även i våra trapphus. De vackert dekorerade porslinsfigurerna finns tillgängliga i flera olika färger och storlekar, vilket underlättar i sökandet efter en matchande inredningsdetalj till hemmet.

Idag kan du fortfarande känna igen flera av de klassiska porslinsfigurerna, även om många av dem fått ett nytt utseende med en modernare design. Många porslinsfigurer förekommer även i samlarexemplar vilket bidragit till att porslinsfigurerna kommit att bli en självklar gåva att ge bort vid de lite mer speciella tillfällena.

Låt dig inspireras av över 1000 st porslinsfigurer med flera olika motiv av bl.a. änglar, stjärntecken och olika djur. På RoyalDesign.se kan du enkelt och smidigt välja den porslinsfigur som passar bäst in i ditt hem. Dessutom får du alltid fraktfritt vid ett köp över 499 kr.