Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Servering
Inredning
Belysning
Möbler
Köket
Textil & Mattor
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Rum
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare

Glasskopor

Att själv skopa perfekt runda glasskulor på festen eller barnkalaset är ofta något väldigt uppskattat. På RoyalDesign.se har vi ett brett utbud av glasskopor. Vi har allt från den klassiska glasskopan i rostfritt stål till den användbara skopan med rörlig axel som puttar ut glasskulan själv.
Produkttyp (2)
Varumärken (4)
Serie (1)
Material (3)
Färg (2)
Pris
90 kr
148 kr
245 kr
Övrigt (1)
I webblager
4 produkter

Nordic Ware

Kakskopa, Liten
249 kr
I webblager – endast 4 st kvar

Nicolas Vahé

Glasspinnar 100-pack, Trä
59 kr
I webblager

Heirol

Steely Glasskopa
214 kr
I webblager

Brabantia

Profile Glasskopa
162 kr
Rek. pris179 kr
Tillfälligt slut

Varför skopa glass?

Tekniken att skopa upp glass till runda kulor har funnits sen långt tillbaka. Men varför gör man egentligen just så? Det mesta handlar om att det ser väldigt tilltalande ut. Perfekt runda skopor i olika färger ser nästan lika gott ut som det faktiskt är. Dessutom är det ett effektivt sätt att få upp något som är så hårt fruset som glass. Att använda en noga utformad glasskopa istället för en sked bidrar till mindre kladd och lättar uppläggning av den söta gräddblandningen.

Glöm inte moset!

När man ser en glasskopa är det inte så konstigt att det första man tänker på är just glass. Köksredskapet är ju först och främst framtaget för just det ändamålet. Det man inte får glömma är dock att glasskopan kan användas till andra livsmedel också. Ett bra exempel är mos av olika slag, såsom potatismos eller rotmos. All lägga upp mos på ett tilltalande sätt kan vara väldigt svårt, men med hjälp av en glasskopa kan man enkelt forma fina skopor av moset.