category
/koket/koket/koksknivar-knivtillbehor/koket/koksknivar-knivtillbehor/forskarare-trancherknivar

Förskärare & Trancherknivar

Skär och tranchera kött och fågel med kvalitativa redskap. Här hittar du förskärare och trancherknivar från kända märken, till rätt pris. Smidiga att arbeta med, och ger snyggt resultat i form av fina skivor i önskad tjocklek. Beställ hem till ditt kök, eller ge bort i present.

Varumärken (15)
Stäng filter
Färg (4)
Öppna filter
Material (5)
Öppna filter
I lager
Pris
Öppna filter
37 produkter
1 549 kr
Lagervara Lagervara
369 kr
Lagervara Lagervara
849 kr
Lagervara Lagervara
649 kr
Lagervara Lagervara
2 299 kr
Lagervara Lagervara
679 kr
Lagervara Lagervara
1 099 kr
Lagervara Lagervara
899 kr
Lagervara Lagervara
839 kr1 199 kr
Lagervara Lagervara
700 kr1 399 kr
Lagervara Lagervara
329 kr
Lagervara Lagervara
199 kr
Du har visat 37 av 37 produkter

Skär & tranchera med stil

Denna typ av kniv har jämfört med kockknivar smalt och avlångt blad. Du kan använda den för att skära under matlagningen och för att tranchera; det vill säga skära bitar av kött eller fågel till servering. Tillsammans med trancherkniven kan du om även använda en tranchergaffel, även kallad stekgaffel. Finns att köpa i set. Den japanska varianten av trancherkniv kallas sujihiki.

Du hittar här förskärare och trancherknivar i olika modeller, med olika typer av stålblad och keramiska blad. Skaften är tillverkade i plast, stål och olika träslag. Det finns även flera modeller med olivslipade blad; en rad fördjupningar längs nederkanten på sidorna, som förhindrar att råvara klibbar fast mot bladet. Bland varumärkena hittar du bland annat Wüsthof, Global, Zwilling och Tamahagane.

Förskäraren Pure Black från Stelton är del av en serie tillsammans med en stekgaffel och en rad andra knivsorter, alla stilfullt mattsvarta. Under varje produktartikel kan du se vilken serie respektive ostronkniv tillhör, och beställa fler delar om du önskar.

Sköt om dina knivar

För att dina knivar ska hålla sig i gott skick med längsta möjliga livslängd är det viktigt att du diskar dem för hand och torkar dem med handduk för att sedan förvara dem med omsorg, och slipar dem vid behov. Knivförvaring och tillbehör för knivvård hittar du självklart också här på RoyalDesign.se.

Passa också gärna på att kika bland våra övriga kategorier. Hos oss handlar du funktionell och stilsäker design ur ett stort utbud, till rätt pris.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot