category
/koket/koket/koksredskap/koket/koksredskap/vitlokspressar-potatispressar

Vitlökspressar & Potatispressar

Att hacka något väldigt fint kan vara både frustrerande och ta lång tid. Samma sak gäller att mosa något hårt, vilket kan vara väldigt tungt och även det tidskrävande. Att då istället kunna använda en press kan vara väldigt underlättande. På RoyalDesign.se har vi ett brett utbud av både vitlöks- och potatispressar.

Varumärken (6)
Stäng filter
Färg (5)
Öppna filter
Material (3)
Öppna filter
I lager
Pris
Öppna filter
11 produkter

Bloomingville

Vitlökspress, Guld
169 kr
Lagervara Lagervara
139 kr
Lagervara Lagervara
369 kr
Lagervara Lagervara
699 kr
Lagervara Lagervara
279 kr
Lagervara Lagervara
Du har visat 11 av 11 produkter

Potatispress - Finare än mos

Potatispressen, som även kallas för purépress, används för att pressa främst potatis. Det man inte får glömma bort är att det även är gott att pressa andra rotfrukter på precis samma sätt. Resultatet av att använda potatispressen blir luftigt och grynigt, till skillnad från potatis- eller rotmos som blir mer grötigt. Ofta serveras pressad potatis som en lite finare variant av moset.

Vitlökspress - Lättare än att hacka

Det man ofta glömmer bort är att vitlök är en krydda. Löken har oerhört distinkt smak, vilket innebär att små bitar i maten föredras framför stora. Tänker man på torkade kryddor på burk så är de i pulverform, enbart för att se till att smaken fördelas jämnt i rätten. Att pressa vitlöken, istället för att hacka den, gör det lättare att fördela den jämnt i maträtten eller såsen.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot