Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp

Gungstolar

Här kan du hitta vårt sortiment av gungstolar. Det är alltid skönt att ha den där platsen där man kan koppla av och läsa en bok eller inte göra någonting alls, och då passar en gungstol in perfekt. I gästrummet, vardagsrummet eller på balkongen.
Varumärken (1)
Stäng filter
Färg (2)
Öppna filter
Material (2)
Öppna filter
I webblager
2 produkter

Fatboy

Rock n Roll Gungstol, Ljusgrå
3 149 kr
I webblager I webblager

Fatboy

Rock n Roll Gungstol, Svart
3 149 kr
Leveranstid: 6-8 veckor Leveranstid: 6-8 veckor

Klassiska gungstolar med modern design

Här kan du hitta vårt sortiment av gungstolar. Gungstolen har funnits sedan 1700-talet och man skulle kunna tro att gungstolen är utdöd men faktum är att det kommer nya modeller varje år. Gungstolen ska ha en terapeutisk effekt på äldre och används ofta på äldreboenden men har även en lugnande effekt på yngre. En gungstol passar in i alla miljöer såsom sovrum, barnrum, vardagsrum, balkongen eller varför inte gästrummet.  

Alla vill vi ha den där platsen där man helt kan koppla av med en bok, läsa en tidning, lösa korsord eller inte göra något alls – då kommer gungstolen väl till användning.  

Vad är bättre än att sitta i barnrummet i en gungstol med barnen och läsa en bok tillsammans, eller bara prata om dagen händelser. Gungstolen har en lugnande effekt på oss när den långsamt vaggar oss fram och tillbaka, på samma sätt som man vaggar små barn blir även vuxna lugna och kanske till och med somnar. När barnen är små finns inget bättre än att sitta i en skön gungstol och amma för att sedan somna med sitt barn tillsammans i en vaggande rytm.  

Även utomhus passar en gungstol exceptionellt bra på en balkong eller terrass, beroende på vilken modell du väljer kan den stå under tak eller på en uteplats. Vi har flera gungstolar som är anpassade för utomhusbruk och finns i flera färger. 

Vi har ett gediget utbud av gungstolar från varumärken som Kartell, Kids Concept, Cane-line och Normann Copenhagen. Hos oss på RoyalDesign har vi ett handplockat sortiment av kvalitetsmöbler. Handla din gungstol hos oss, vi har mängder av möbler på lager för omgående leverans. 

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Smycken & Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration