Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Servering
Inredning
Belysning
Möbler
Köket
Textil & Mattor
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Rum
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare

Lektält

Skapa den rätta atmosfären i barnrummet med ett lektält som inspirerar till lekfulla stunder bortom fantasins gränser. Här hittar du ett brett sortiment av tipitält och barntält från bl.a. Jabadabado, Ferm Living KIDS och Kids Concept.
Produkttyp (3)
Varumärken (4)
Material (5)
Färg (7)
Pris
400 kr
700 kr
1 100 kr
1 800 kr
3 000 kr
I webblager
12 produkter
-40%

Kids Concept

Tipitält, Grå
719 kr1 199 kr
Rek. pris1 199 kr
I webblager – endast 2 st kvar

Kids Concept

Tält, Vit 75 cm
499 kr
I webblager

Kids Concept

STAR Lektält Ø100 cm, Rosa
279 kr
Rek. pris349 kr
I webblager – endast 5 st kvar

Kids Concept

STAR Lektält Ø100 cm, Grå
349 kr
I webblager – endast 1 st kvar

Kids Concept

Pavilion Tält 142 cm
1 726 kr
Rek. pris2 299 kr
I webblager

Kids Concept

STAR Lektält Ø100 cm, Blå
349 kr
I webblager

Kids Concept

STAR Lektält Ø100 cm, Lilac
349 kr
I webblager

Ferm Living KIDS

Braided Lektält 100x100 cm, Rotting
3 125 kr
Leveranstid: 6-8 veckor

Bloomingville

Millo Tipitält Bomull H127 cm
1 999 kr
Leveranstid: 4-6 veckor

OYOY

Circus Lektält, Clay
745 kr
Tillfälligt slut

Kids Concept

STAR Lektält Ø100 cm, Rost
265 kr
Rek. pris349 kr
Tillfälligt slut

Kids Concept

Lekhus Tält, Naturvit
1 349 kr
Rek. pris1 799 kr
Tillfälligt slut

Lektält för lugna och lekfulla stunder

Ett lektält inspirerar inte bara till kreativa och lekfulla stunder, utan barntältet är även en fin inredningsdetalj i barnrummet. På RoyalDesign.se finner du en mängd olika lektält i flera olika färger och mönster, men även i olika designs. Populära är framförallt våra tipitält som liknar det klassiska indiantältet, men här finner du även lektält i andra utföranden och modeller.

Med hjälp av ett lektält kan du enkelt skapa den perfekta myshörnan i barnrummet och ett mysigt hem för både gosedjur och dockor. Tipitälten är även populära för sagostunder, om nu även föräldrarna är välkomna in i lektältet vill säga. Många barntält har även fönster vilket inspirerar till lek både inuti- och utanför tältet.

Du kan enkelt sätta ihop lektältet på egen hand och många av dem är även lätta att fälla ihop, vilket är perfekt vid de stunder du önskar få lite mer golvyta. Lektälten är även lätta och behändiga att förflytta vilket gör det möjligt för lek även i andra rum i ditt hem. Kom däremot ihåg att inte alla lektält är tänkta till att användas i utomhusmiljö, så var noga med att läsa informationen som medföljer barntältet.

Randigt, prickigt eller flermönstrat? Lektält och tipitält finns tillgängliga i flera olika färger och material. Här finner du en mängd olika varianter av barntält, och du kommer garanterat att hitta en modell som passar bra tillsammans med den övriga inredningen i barnrummet. Alla lektält är tillverkade i barnvänliga och slittåliga material just för att de ska tåla både lugna och de lite mer aktiva lekarna. Många lektält har även ett tvättbart tyg vilket gör att du inte behöver oroa dig över eventuella fläckar.

Välj mellan dekorativa lektält från kända varumärken som bl.a. Jabadabado, Ferm Living KIDS och Kids Concept. När du beställer ett lektält från RoyalDesign.se får du alltid snabba leveranser och vid ordrar över 499 kr får du även fri frakt.