category
/smycken-accessoarer/inredning/speglar/inredning/speglar/golvspeglar

Golvspeglar

Här hittar du ett brett sortiment av golvspeglar i flera olika modeller och storlekar. Låt dig inspireras med tips och idéer som hjälper dig att hitta den rätta golvspegeln, som tillsammans med din övriga inredning ger ditt hem ett lyft.

Varumärken (5)
Stäng filter
Färg (4)
Öppna filter
Material (4)
Öppna filter
I lager
7 produkter
Du har visat 7 av 7 produkter

Dekorera ditt hem med en designad golvspegel

Det finns en mängd olika typer av golvspeglar och här har vi därför samlat våra främsta designfavoriter med något för att alla stilar och smaker. Vanligtvis brukar en golvspegel placeras i ett sovrum eller i en hall, men en golvspegel med inbyggda förvaringsmöjligheter kan även vara ett bra komplement i en rymlig badrumsmiljö.

Storleken på en golvspegel kan variera kraftigt. Är du kanske på jakt efter en stor golvspegel? Eller en lite mindre variant som passar in där det är lite mer trångbott? Innan du köper en ny golvspegel kan det vara en bra idé att ordentligt mäta ut hur mycket utrymme du har i ditt hem för en ny golvspegel. Kom ihåg att det kan vara bra att räkna med lite extra utrymme runt om själva golvspegeln så att den inte upplevs som intryckt och felplacerad.

En golvspegel har många fördelar och en utav de främsta är att de på ett smidigt sätt kan få ditt rum att upplevas mycket större och rymligare. Detta är en fördel i t.ex. en liten och trång hall, som i övrigt kan må bra av lite extra ljusinsläpp från golvspegelns reflektioner. Golvspegeln ger även ett bra helhetsintryck när betraktaren speglar sig i helkroppsfigur, och detta är troligtvis en utav de främsta anledningarna till att många placerar sin golvspegel i sovrummet eller i hallen. Golvspegeln har numera även blivit till ett måste i den moderna klädkammaren, även kallad walk-in-closet. Här kommer golvspegeln verkligen till sin rätta med sin lyxiga känsla som lätt hamnar i blickfånget.

De flesta golvspeglar stöds upp med ett medföljande stöd, men det kan även vara dekorativt att luta en större helkroppsspegel mot en vägg för att uppnå samma känsla. Kom däremot ihåg att det av säkerhetsskäl kan vara bra att fästa fast spegeln i något så att den inte riskerar att falla omkull.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot