Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Servering
Inredning
Belysning
Möbler
Köket
Textil & Mattor
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Rum
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare

Om RoyalDesign

Design är till för alla!

Ända sedan starten 1999 har vårt mål varit att du ska kunna köpa vacker kvalitetsdesign från välkända varumärken, oavsett var du befinner dig. Hemmet är vår utgångspunkt genom livet, och vi är övertygade om att resorna och äventyren blir enklare med en plats att längta hem till. Vi tycker att alla förtjänar en vackrare vardag, och vill göra det enkelt för dig att välja kvalitet framför kvantitet - till riktigt bra priser. Vi vet att design som stått på önskelistan länge, får stanna i våra hem ännu längre!

Design för hemmets alla rum

Vi erbjuder ett brett sortiment med över 40 000 produkter från fler än 300 varumärken online. Hos oss hittar du designprodukter i kategorierna möbler, belysning, servering & dukning, textil & mattor, köket, inredningsdetaljer och utemöbler.

Bland våra många älskade varumärken hittar du bland annat Decotique, Orrefors, GUBI, &Tradition, Rörstrand, Marimekko, Georg Jensen och många, många fler.

Bäst på design sedan 1999

Allt började 1999 när Andreas Ekberg och Hans Bengtsson från Kalmar fick en idé – att sälja högkvalitativt konstglas till bra priser i USA.

Det blev succé från start, och under 2002 togs även porslin från bland annat Royal Copenhagen in till försäljning, och med ett utökat sortiment av kvalitetsdesign fick under 2008 även Sverige ta del av företaget och dess första slogan – “Design till rätt pris”. Idag är Royal Design Group AB ledande inom design och heminredning i Norden och representerat på 14 marknader världen över, inklusive bland annat Japan och Sydkorea.

Under 2019 invigdes ett nytt toppmodernt lager i Nybro i Småland. Robotlagret byggdes för att kunna säkerställa snabbare leveranser och möjlighet att lagerföra ännu fler produkter.

Mycket har hänt genom åren, men än idag är kärnvärdena desamma: lättillgänglig kvalitetsdesign med snabba leveranser till så många som möjligt.

Life at home more beautiful
Klassisk design för hemmets alla rum till fantastiska priser, som kan älskas och användas länge.
Vårt mål

Att tillgängliggöra vacker kvalitetsdesign för så många som möjligt, oavsett vem du är eller var du befinner dig.

Hos oss kan du känna dig trygg med att hitta något för alla smaker, som gör vardagen lite vackrare.

Besök vår butik på Kungsgatan 27

I vår butik på Kungsgatan 27 hittar du vår erfarna personal med stor designkunskap som alltid är redo att dela med sig av inredningstips! Välkommen in för att inspireras av allt från tidlösa klassiker till de senaste nyheterna.

Vi ses på Kungsgatan 27!