Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Kampanjer
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Servering
Textil & Mattor
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Varumärken
Kampanjer
Belysningsguide
Nyheter
Julshop
Inspiration
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
30 dagars öppet köp

Burköppnare & konservöppnare

Att öppna burkar och konserver kan vara både frustrerande och svårt. Att se till att man har köksredskap hemma utformade för just det är därför att föredra. Idag finns dessutom burk- och konservöppnare i snygg design. På RoyalDesign.se erbjuder vi ett brett urval av öppnare för alla hem.
Pris
245 kr
400 kr
700 kr
Varumärken (5)
Färg (3)
Material (3)
Serie (2)
Övrigt (2)
I webblager
5 produkter

Georg Jensen

Bernadotte Flasköppnare
348 krRek. pris439 kr
I webblager – endast 2 st kvar

Zwilling

Pro Konservöppnare 21,5 cm
349 kr
I webblager – endast 2 st kvar

CuisinArt

Korkskruv Sladdlös
799 kr
I webblager – endast 2 st kvar

Öppnarens egenskaper

Konservöppnare finns i många olika utformningar. Allt från små öppnare i fick-storlek till väggfasta, elektriska öppnare. Gemensamt för dem är att de innehåller någon form av skärblad som skär igenom locket på konserven. Idag har de mest populära konservöppnarna en form av vridarm, som man manuellt vrider på för att öppnaren ska skära genom plåten. Burköppnaren hjälper dig att på ett enklare sätt öppna burkar med lock.

Från köksredskap till inredningsdetalj

Konservöppnaren har precis som många andra köksredskap idag blivit mer än bara praktisk. Stora formgivare skapar noga framtagna öppnare i stilsäker design. Från redskap till inredningsdetalj som gärna får ligga framme på köksbänken. På RoyalDesign.se erbjuden vi öppnare signerade Victorinox och Zwilling.

Möbler Belysning Inredning Köket Servering Textil & Mattor Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Belysningsguide Nyheter Julshop Inspiration