Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Servering
Inredning
Belysning
Möbler
Köket
Textil & Mattor
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Rum
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare

Burköppnare & konservöppnare

Att öppna burkar och konserver kan vara både frustrerande och svårt. Att se till att man har köksredskap hemma utformade för just det är därför att föredra. Idag finns dessutom burk- och konservöppnare i snygg design. På RoyalDesign.se erbjuder vi ett brett urval av öppnare för alla hem.
Produkttyp (1)
Varumärken (3)
Material (2)
Färg (1)
Pris
245 kr
400 kr
700 kr
Övrigt (2)
I webblager
3 produkter

Zwilling

Pro Konservöppnare 21,5 cm
252 kr
Rek. pris349 kr
I webblager – endast 3 st kvar

ERNST

Kapsylöppnare, Rostfritt Stål
149 kr
Tillfälligt slut

Öppnarens egenskaper

Konservöppnare finns i många olika utformningar. Allt från små öppnare i fick-storlek till väggfasta, elektriska öppnare. Gemensamt för dem är att de innehåller någon form av skärblad som skär igenom locket på konserven. Idag har de mest populära konservöppnarna en form av vridarm, som man manuellt vrider på för att öppnaren ska skära genom plåten. Burköppnaren hjälper dig att på ett enklare sätt öppna burkar med lock.

Från köksredskap till inredningsdetalj

Konservöppnaren har precis som många andra köksredskap idag blivit mer än bara praktisk. Stora formgivare skapar noga framtagna öppnare i stilsäker design. Från redskap till inredningsdetalj som gärna får ligga framme på köksbänken. På RoyalDesign.se erbjuden vi öppnare signerade Victorinox och Zwilling.