Kundtjänst
Butik
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Inspiration
Servering
Inredning
Belysning
Möbler
Köket
Textil & Mattor
Utemöbler
Varumärken
Nyheter
Designfynd
Alltid bra pris
Rum
Inspiration
Outlet
Följ oss
Gratis frakt över 499 kr
Snabba trygga leveranser
Köp nu, betala senare

Sopborstar & Sopkvastar

Sopborstar och sopkvastar är bra att ha tillgängliga, både för att hålla undan skräp och snabbt städa upp glasbitar när olyckan är framme. Och visst vinner inredningen och sinnesron på om våra tillgängliga bruksföremål är fina? Det blir också avsevärt trevligare att använda dem.
Produkttyp (1)
Varumärken (2)
Material (3)
Pris
148 kr
245 kr
400 kr
I webblager
4 produkter

Eva Solo

Sopborste Med Skyffel
475 kr
Rek. pris649 kr
I webblager – endast 3 st kvar

Humdakin

Wood Handborste
225 kr
I webblager – endast 1 st kvar

Humdakin

Wood Borste 15 cm
119 kr
I webblager – endast 2 st kvar

Humdakin

Wood Borste 10 cm
99 kr
I webblager – endast 2 st kvar

Borste & skyffel i set

Borste och skyffel i set som går att hänga upp är mycket smidigt att ha. En snygg liten sopborste för att hålla olika ytor fria från damm och småskräp, eller en bordsborste med skyffel för att smidigt få undan smulor från bord och bänkar.  

Här finner du sopborste och skyffel av olika design, i plast och trä, med detaljer i plåt och naturfiber. Bland märkena återfinns Normann Copenhagen, Koziol och RIG-TIG by Stelton. Du handlar dem till rätt pris här på RoyalDesign.se.

Ett litet sopset i snygg design är inte bara en perfekt inflyttningspresent, utan en gåva som passar många mottagare, då detta faktiskt är något som saknas i många hem.

Ergonomisk sopkvast

Skona axlar och armar från onödig belastning och påfrestning med hjälp av en ergonomiskt utformad sopkvast. Fiskars har utvecklat en riktigt bra kvast som tar hänsyn till din ergonomi. Sopa upprätt tack vare vinkeln på skaftet; få jobbet gjort utan att ryggen tar stryk.