Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Jul
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
Öppet köp till 31/1 - 23

Julshop

Årets mest stämningsfulla högtid närmar sig med stormsteg. Här hittar du inspiration, tips och julklappar i olika prisklasser. Frossa bland designklassiker och vackra dekorationer från välkända varumärken.

Julen har landat på RoyalDesign.se
Snart är julen äntligen här! Här hittar du hela vårt julsortiment - från dekorationer och belysning till textilier, servering och köksartiklar.
Dekorera för jul och advent
Här hittar du alla dekorationer du behöver för att skapa en ljuvlig julstämning hemma – från julgransdekorationer och julgransmattor till prydnader, ljuslyktor och doftljus.
Julstjärna eller adventsljusstake?
Vi har listat några av våra favoriter här nedan. Nyheter som klassiker. Glöm inte heller att köpa sladd och ljuskälla.
Ljussätt hemmet inför jul
När mörkret faller är det mysigt att inreda med stämningsfull belysning i hemmet. Adventsljusstakar, elljusstakar, julstjärnor och ljusslingor – här hittar du allt du behöver för vinterns högtider.
Julstjärnor
Här hittar du julstjärnor och adventsstjärnor för att skapa rätt stämning i hemmet inför jul! Välj mellan stora och små julstjärnor i olika material, hängande stjärnor eller julstjärnor på fot.
Elljusstake & Adventsljusstake
Lys upp hemmet med hjälp av vackra adventsljusstakar! Här hittar du både traditionella modeller för levande ljus och adventsstakar med elljus.
Våra bästa julklappstips!
Här har vi valt ut våra allra bästa julklappstips från alla våra kategorier och i olika prisklasser. Design är alltid årets julklapp!
Topplista: 2022:s bästa Julklappstips!
Osäker på vad du ska köpa i julklapp? Oroa dig inte - vi har samlat över 100 julklappar som blir en garanterad succé! Klapparna finns i lager och levereras direkt. God Jul önskar vi på RoyalDesign!
Klappar till julklappsleken
Julklappsleken har på senare tid blivit ett vanligt inslag under många julfiranden. Här hittar du tips på klappar under 100 kronor som garanterat blir de mest eftertraktade kring bordet.
Julkulor & julornament
Klä din gran eller dina fönster med vackra julkulor och ornament. Välj mellan klassiska julkulor som glittrar och glänser eller ornament i olika former, färger och material. Satsa på design i granen i år!
Stämningsfulla ljus och ljuslyktor
Det finns ingenting som skapar en mysigare atmosfär än levande ljus. Här hittar du ljusstakar, ljuslyktor och ljus som passar till jul och advent.
Änglaspel & julänglar
Änglaspelet är en riktig dekorationsklassiker som aldrig går ur tiden med sin härliga mix av ljuv musik och julkänsla! Varför inte kombinera med klassiska dekorationsänglar från Goebel eller Lladro?
Julbordets dukning
Passa på att uppdatera finporslinet till julens högtider. Här hittar du porslin, glas och bestick som passar till såväl stora som små tillställningar.
Tomtar
Äntligen börjar det bli dags att ställa fram tomtarna, kanske det tydligaste tecknet den annalkande favorit-högtiden! Hos oss hittar du tomtar i olika storlekar och former, för spiselkransen såväl som farstun.
Julgransfötter & julgransmattor
Din julgransfot behöver inte vara tråkig! Hos oss hittar du julgransfötter och julgransmattor som är lika dekorativa som stjärnan i toppen. Välj mellan snygga julgransfötter och mattor i olika material och former som håller ditt julträd på plats.

Vi välkomnar julen på RoyalDesign.se

Nu börjar det återigen nalkas glöggmys, julbak, adventsfika och ljus i alla fönster! Vi på RoyalDesign älskar julen och har preppat vår julshop in i minsta detalj. Här hittar du allt från julbelysning, ljusstakar och granfötter till julklappar för både stora och små. Design är alltid årets julklapp enligt oss!

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Jul Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration