Jul

Årets mest stämningsfulla högtid närmar sig med stormsteg. Här hittar du inspiration, tips och julklappar i olika prisklasser. Frossa bland designklassiker och vackra dekorationer från välkända varumärken.

Julen har landat på RoyalDesign.se
Snart är julen äntligen här! Här hittar du hela vårt julsortiment - från dekorationer och belysning till textilier, servering och köksartiklar.
Ljussätt hemmet inför jul
När mörkret faller är det mysigt att inreda med stämningsfull belysning i hemmet. Adventsljusstakar, elljusstakar, julstjärnor och ljusslingor – här hittar du allt du behöver för vinterns högtider.
Julstjärnor
Här hittar du julstjärnor och adventsstjärnor för att skapa rätt stämning i hemmet inför jul! Välj mellan stora och små julstjärnor i olika material, med eller utan tillhörande belysning.
Dekorera för jul och advent
Här hittar du alla dekorationer du behöver för att skapa en ljuvlig julstämning hemma – från julgransdekorationer och julgransmattor till prydnader, ljuslyktor och doftljus.
Elljusstake & Adventsljusstake
Lys upp hemmet med hjälp av vackra adventsljusstakar! Här hittar du både traditionella modeller för levande ljus och adventsstakar med elljus.
Julkulor & julornament
Klä din gran eller dina fönster med vackra julkulor och ornament. Välj mellan klassiska julkulor som glittrar och glänser eller ornament i olika former, färger och material. Satsa på design i granen i år!
Stämningsfulla ljus och ljuslyktor
Det finns ingenting som skapar en mysigare atmosfär än levande ljus. Här hittar du ljusstakar, ljuslyktor och ljus som passar till jul och advent.
Änglaspel & julänglar
Änglaspelet är en riktig dekorationsklassiker som aldrig går ur tiden med sin härliga mix av ljuv musik och julkänsla! Varför inte kombinera med klassiska dekorationsänglar från Goebel eller Lladro?
Julbordets dukning
Passa på att uppdatera finporslinet till julens högtider. Här hittar du porslin, glas och bestick som passar till såväl stora som små tillställningar.
Våra bästa julklappstips!
Här har vi valt ut våra allra bästa julklappstips från alla våra kategorier och i olika prisklasser. Design är alltid årets julklapp!
Tomtar
Äntligen börjar det bli dags att ställa fram tomtarna, kanske det tydligaste tecknet den annalkande favorit-högtiden! Hos oss hittar du tomtar i olika storlekar och former, för spiselkransen såväl som farstun.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot