#yesroyaldesign

#yesroyaldesign

Vi älskar att se dina bilder på våra produkter! Det kan hända att vi ber om lov att använda dessa bilder i marknadsföringssyfte i våra egna kanaler för att publicera dem på vår hemsida, i sociala kanaler så som Instagram, Facebook, Pinterest, blogg, nyhetsbrev, via butikskommunikation och kataloger samt övriga kommunikationskanaler.

Genom att besvara vår förfrågan med hashtaggen #yesroyaldesign, godkänner du följande:

Du ger Royal Design Group AB (organisations nr 556573-2426) en icke-exklusiv och global licens till att använda samtliga bilder som du har svarat #yesroyaldesign till att användas i marknadsföringssyfte i samtliga kommunikationskanaler.  

Härmed intygar du att:

1. Du äger alla rättigheter till dina bilder.
2. Du har tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri.
3. Royal Design Group AB inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag. 

Härmed befriar du Royal Design Group AB från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer. Härmed befriar du och accepterar att hålla Royal Design Group och alla personer som handlar för Royal Design Groups räkning skadelösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.

Genom att svara #yesroyaldesign så godkänner du alltså att du har läst och förstått ovanstående villkor. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid frågor angående detta genom att maila till: info@royaldesign.se

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot