Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Julshop
Instashop
Följ oss
Inredning

Dekorationer till julbordet

Julen står runt knuten och det är snart dags att servera den efterlängtade julmiddagen. När du ska duka bordet har vi på RoyalDesign tagit fram lite olika förslag på hur du enkelt kan piffa till dukningen i år.

Julkulor som dekoration

Se matbordet som en plats för dekoration och använd några av de fina julkulor som blivit över från julgranspyntet eller låna några från granen och lägg på bordet. Du kan också använda lite av det glitter som finns till övers och använda som dekoration. För att addera lite naturliga inslag är det vackert att ta in några fallna kottar, grenar eller kvistar som ser fina ut och lägga på bordet tillsammans med resten av dekorationerna. Ljusstakar går alltid hem så tänd så många du får plats med på bordet och sen är du klar! Snabbt, enkelt och framförallt väldigt trevligt.

Dofter på bordet

Glöm inte att addera någonting som doftar av jul till din dekoration! Kanel, nejlika och grankvistar doftar underbart och är vackra att dekorera bordet med. Lägg en kanelstång tillsammans med en kvist lingonris eller en grankvist på servetterna. Du kan också göra en mittdekoration på bordet med hjälp av en fin vas på en bricka, som dekoreras med juliga nötter så som hasselnötter, valnötter och mandel.

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 479 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-16

Varumärken

Visa alla (422)

Följ oss

© 2020 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss