Inredning

Dekorationer till julbordet

Julen står runt knuten och det är snart dags att servera den efterlängtade julmiddagen. När du ska duka bordet har vi på RoyalDesign tagit fram lite olika förslag på hur du enkelt kan piffa till dukningen i år.

Julkulor som dekoration

Se matbordet som en plats för dekoration och använd några av de fina julkulor som blivit över från julgranspyntet eller låna några från granen och lägg på bordet. Du kan också använda lite av det glitter som finns till övers och använda som dekoration. För att addera lite naturliga inslag är det vackert att ta in några fallna kottar, grenar eller kvistar som ser fina ut och lägga på bordet tillsammans med resten av dekorationerna. Ljusstakar går alltid hem så tänd så många du får plats med på bordet och sen är du klar! Snabbt, enkelt och framförallt väldigt trevligt.

Dofter på bordet

Glöm inte att addera någonting som doftar av jul till din dekoration! Kanel, nejlika och grankvistar doftar underbart och är vackra att dekorera bordet med. Lägg en kanelstång tillsammans med en kvist lingonris eller en grankvist på servetterna. Du kan också göra en mittdekoration på bordet med hjälp av en fin vas på en bricka, som dekoreras med juliga nötter så som hasselnötter, valnötter och mandel.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot