Trender

Vårens måsten - Inredningsdetaljer

När nu våren äntligen börjar pocka på vår uppmärksamhet är det hög tid att ge hemmet en extra kick med nya inredningsdetaljer. Vårens trender har presenterats på Formex och börjar nu fyllas på i vårt lager. Ofta räcker det med att byta ut något litet för att ge rummet en helt ny känsla. Här presenterar vi lite inspiration som gärna får ta plats i våra hem just nu.
Sköna färger blandat med naturmaterial

De brända tonerna förstärks efter höstens intågande, och nyanserna varierar från den senapsgula till en skönt mörkorange färg. Mörka nyanser överhuvudtaget är en självklarhet och kombineras gärna tillsammans med naturmaterial för en skandinavisk touch. Smarta förvaringsboxar för smycken jämte en statement-vas, träbrickor för frukostservering eller kuddar i värmande nyanser är tips på hur du enkelt får in denna trend i hemmet. Några som är riktigt bra på denna mix är Chhatwal & Jonsson och AidaChhatwal & Jonsson och Aida.

Djuriska mönster

Djurmönster är fortsatt starkt och vi ser det på allt från textilier till vaser. Även djurformer har en säker plats i hyllor och fönsterbräden. Det är en trend som alltid återvänder och som ger inredningen en helt annan attityd. Ett varumärke som sätter denna trend på kartan är ByOn.

Växter i alla dess former

I vasen, på vasen, på pläden eller på tavlan. Överallt vill vi se växter just nu! Kanske är det vår längtan mot varmare tider och grönskan som det för med sig som ligger till grund för det. Att plocka in växtlighet, oavsett form, är ett fantastiskt sätt att ge rummet karaktär. Och det bästa av allt – Det är snyggt året om! Spana gärna in serien Floating Leaves från Paper Collective för inspiration.

Inspo från Chhatwal & Jonsson
Inspo från Aida
Inspo från ByOn

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot