Vispar

Vispen är ett användbart köksredskap vid både matlagning och bakning. Genom att vispa in luft i råvaran du tillreder får du luftig, slät konsistens och undviker otrevliga överraskningar i form av klumpar. Välj mellan ballongvisp, spiralvisp eller beater i olika material och färger.
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ballongvisp eller spiralvisp?

Vilken typ av visp du bör välja beror lite på vilket det primära användningsområdet är. En klassisk spiralvisp är oslagbar när du vill röra runt i kastruller och kärl för att undvika att maten bränner fast, medan en ballongvisp eller beater snabbt slår in luft i exempelvis vispgrädde.

Vi har vispar i flera olika material som exempelvis rostfritt stål, plast och silikon. Vispar i rostfritt stål är tåliga och enkla att rengöra, medan vispar i silikon och plast har fördelen av att vara mer skonsamma mot dina bunkar och kärl.