Guider

Så skapar du hotellkänsla hemma

Krispigt vita lakan, höga gardiner, mjuka handdukar och väldoftande tvålar - spana in våra tips för att med enkla medel få till lyxig hotellkänsla hemma!
Hotellkänsla i sovrummet

För att få till lyxig hotellkänsla i sovrummet är valet av textilier nyckeln till framgång. Genom att inreda med textilier i neutral färgskala av hög kvalitet skapar du den rena, mjuka känslan som hör hotellrummet till. Skippa överkastet och låt lakan och örngott synas - placera istället ut en pläd vid sängens fotände.

Ljusa lakan

Välj kritvita lakan för den klassiska hotell-looken, eller ljusa linnelakan för den mer avslappnade inredning du kan se på mindre boutique-hotell. Vill du få än mer autentisk hotellkänsla kan det vara värt att damma av mangeln i tvättstugan - ingenting slår känslan av nymanglade, stärkta lakan!

Generöst med kuddar

Snåla inte med antalet kuddar. För den rätta hotellkänslan behövs ett generöst antal som gör att sängen ser oemotståndligt inbjudande ut. Grunda med avlånga kuddar som ger bra stöd, följ upp med stora, mjuka, generösa kuddar och avsluta med en klassisk huvudkudde.

Badrumslyx

Storlekssorterade, välvikta handdukar är en hotell-lyx som är väldigt enkel att få till hemma i ditt eget badrum. Förvara dina handdukar i prydliga högar synligt på ett sidobord i badrummet, bredvid ett doftljus eller doftpinnar.

Småförvaring och badrumsdetaljer

Småförvaring i form av askar och burkar i lyxiga material som marmor, mässing och glas gör att du kan hålla ordning på badrumsartiklarna samtidigt som detaljerna pryder badrummet. En tvålpump i keramik eller metall sätter pricken över i.

Vi har betyget null av 10 baserat på 0 omdömen. Powered by: Trustpilot