Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butiker
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Julshop
Instashop
Följ oss
Guider

Pythagoras PLAY - Do It Yourshelf

Pythagoras PLAY är hyllsystemet från Maze där du bestämmer utseendet! Få utlopp för din kreativitet och sätt din egen prägel på din hylla - eller behåll den i sitt rena skick.

Artikeln publicerades 2019-10-14

Steg 1: Välj din hylla

Sätt grunden

När du köper Pythagoras Play ingår två hyllplan av furu, och fyra konsoler av återvunnen, pulverlackerad metall. Konsolerna går att få i fyra färger: svart, vitt, krom och mässing. Här har du grunden till ditt nya hyllsystem! Nu är det upp till dig - använder du hyllorna i sitt obehandlade skick, eller går du loss med penseln?

Rent och naturligt med trä mot trä
En obehandlad hylla gör sig fin mot en färgglad vägg

Steg 2: Personalisera

Nu till det roliga! Måla hyllan i din favoritfärg eller måla in den i samma färg som väggen, måla blommor eller grafiska mönster - eller varför inte klä hyllplanen med dekorplast? Glöm heller inte att variera utseendet med hjälp av konsolerna - de kan nämligen användas på fyra olika sätt och vridas och vändas efter behov, tycke och smak.

Lek med färger och grafiska mönster
Variera hyllans utseende genom att fästa konsolerna på olika sätt
Gör hyllan till en del av en lekfull målning i barnrummet
"De obehandlade furuhyllplanen är vackra i sig men bjuder också in till att målas efter rummets estetiska beskaffenhet och det uttryck som vill uppnås. Du bestämmer – do it your shelf!"

Slow Production

I över sex års tid har Maze arbetat efter en egen filosofi som de kallar Slow Production. Filosofin går ut på att undvika massproduktion, att använda så mycket återvunnet material som möjligt och att se till att produktionen sker lokalt (95% av produkterna tillverkas i Sverige) under goda arbetsförhållanden. Att arbeta efter denna filosofi innebär att mängden nya produkter per säsong också minskar. Maze vill istället se till att skapa hållbara produkter med en lång livslängd.

Gustav Rosén - hjärnan bakom Pythagoras

Gustav Rosén tog examen i design och produktutveckling vid KTH 2009, och öppnade fem år senare sin egen designstudio i Stockholm. Gustav ser världen genom en ingenjörs ögon och gör inte så stor skillnad på att designa en fysisk produkt och att utveckla ett IT-system.

- Det handlar om att leverera en attraktiv och användbar lösning som är intressant för målgruppen, säger Gustav.

Det här är Pythagoras PLAY!

Fler favoriter från Maze

Nyhetsbrev
Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.
Checkbox

Om Royal Design

Sveriges största utbud av inredning, möbler och design till ditt hem. RoyalDesign erbjuder ett sortiment med över 50 000 produkter. Inredning på nätet när det är som bäst.

* Fri frakt över 479 kr gäller ej möbler och skrymmande gods som kräver hemleverans.

Vi finns i flera länder

  • Vardagar 08-16

Varumärken

Visa alla (421)

Följ oss

© 2020 RoyalDesign.se
Handla och betala tryggt hos oss