Sök
Service
Kundtjänst
Shops
Butik
Brands
Varumärken
News
Nyheter
Campaign
Kampanjer
Inspiration
Inspiration
Möbler
Belysning
Inredning
Köket
Textil & Mattor
Servering
Smycken & Accessoarer
Utemiljö
Varumärken
Kampanjer
Alla erbjudanden
Nyheter
Outlet
Inspiration
Följ oss
Sök
Checkbox
Gratis frakt över 499 kr
Checkbox
Snabba trygga leveranser
Checkbox
30 dagars öppet köp
Inredning

5 snabba med Vanessa Valderrama

Vanessa Valderrama är kvinnan bakom bloggen och instagramkontot Interiorbyvanessa. I hennes kanaler blandas personliga inlägg från livet som småbarnsmamma med bilder på slående vackra inredningsmiljöer.

Artikeln publicerades 2020-01-28

Förutom närvaron i sociala medier är Vanessa även aktuell med sin egen inredningskollektion VANESSA X SCHANGTIL DESIGN. När vi på Royaldesign.se fick några minuter med Vanessa passade vi på att ställa ett par snabba frågor om vårt stora gemensamma intresse: inredning. I den här artikeln kan du läsa Vanessas svar och njuta av de stilsäkra miljöerna från hennes hem.

Hemma hos Vanessa Valderrama
Hemma hos Vanessa Valderrama
Hemma hos Interiorbyvanessa

Hur uppstod ditt inredningsintresse?

– Jag har alltid haft ett intresse för inredning, jag brukade möblera om i mitt sovrum som barn minst 1 gång i veckan. Med tiden blev mitt intresse bara större och idag jobbar jag med mitt största intresse.

Vart hämtar du inspiration till din inredning?

– Jag hittar en del inspiration på Instagram och ute i inredningsbutiker, men mest går jag faktiskt på känsla. Jag är rätt så spontan med mina idéer när det kommer till inredning. Jag får en bild i huvudet på hur saker och ting ska se ut och sen utför jag allt. Ibland stannar jag upp och letar lite inspiration men det är faktiskt inte så ofta det händer.

Hemma hos Interiorbyvanessa
Hemma hos Vanessa Valderrama
Barnrum hos Vanessa Valderrama

Hur gör du för att sätta en personlig prägel i ditt hem?

– Jag utgår mycket från vad jag gillar såklart. Blandar trend med egna idéer och preferenser. Det behöver inte vara svårare än så.

Har du något föremål som alltid får följa med när du flyttar?

– Ja, jag har några favoriter från Jonathan Adler som varit med länge. Sen även produkterna från min egen kollektion såklart.

Vilket är ditt senaste inköp?

Gala-vasen från Jonathan Adler samt vinröda ljus från Ester & Erik.

Shoppa Vanessas stil:

Möbler Belysning Inredning Köket Textil & Mattor Servering Smycken & Accessoarer Utemiljö Varumärken Kundtjänst & Information Kampanjer Alla erbjudanden Nyheter Outlet Inspiration